gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Nisam mislio da Contador napadne danas, cisto sumnjam, vise mislim ako ne izgubi previse moze nakon dana odmora necemu da se nada. Porte bi trebalo da proba nesto, makar da bi bio u konkurenciji za podijum
Grandilof Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Brate al' se poklopilo, valjda mu je ovo naduvano cudo malo i ublazilo pad, mada lose je izgledalo.
omiljeni Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 100% Belgijanci sabotirali da bi Van Avermaet dobio što veću prednost. Najpre sam hteo da optužim Lažnog Šampiona iz 2014, ali sam shvatio da to ne bi držalo vodu jer njemu ne bi pomoglo ni da vanzemaljci kidnapuju 90% karavana.
Grandilof Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 It later transpired that the confusion was due to a cycling fan catching his belt in the cable that connected the generator to the inflatable, causing it to lose air. Neko jeste :P , nego sad citam da je tresnuo pravo na glavu, zaradio savove po bradi i jos neke sitne povrede.
San Epifanio Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Za one koji ne prate direktno, upravo pre]ose preko Turmalea. Pino i Majka imaju 2`20`` prednosti u odnosu na peloton koji predvodi Skaj, sto mi lici da se beg nece odrzati.
omiljeni Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Froome i još 1 iz Skya zakinuli Majku za 4 boda na pretposlednjem brdu, pa ih ovaj napušavao Michael Morkov (Katusha) prvo odustajanje ove godine.
sekretar Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Michael Morkov (Katusha) prvo odustajanje ove godine. Morkov je dominirao na ovogodisnjim etapama, od 7 zavrsenih etapa i ukupno 198 vozaca na cetiri etape je zavrsio kao 198. i na dve na 197. mestu
omiljeni Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Kažu ovi sa eurosporta da je odustao zbog pada na stage 1 i da se od tada mnogo mučio na svakoj etapi.
zoki Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Vid Frumaru al je krenuo jako na spustu.. Biće jurnjave!
Recommended Posts