beeva Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 au Gvideti [emoji38]Sta promasise jbt Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka
copkillah Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Mada ne znam što ovaj nije zabo špicarojku u bliži ugao, verovatno se usrao
John Coltrane Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ma kakav Guideti, ovaj ljevat sto mu je asistirao je morao da unese Romera u gol. Njega Murinjo da nadje posle tekme i da mu "sagradi bioskop". Bukirati karte za Skoplje u avgustu, ako ne zarate dotle...pu pu pu
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Strasan fudbal Lyon - Ajax, dugo nisam pogledao ovako dobru utakmicu !
189- Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 vise srece nego pameti za ajax i united. cornet promasio zicer za lyon a ovamo ovaj sto je asistirao umesto da sutne. mourinho ce skolovati neiskusni ajax sa 1-0 u finalu i to je to.
Luther Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Da li će svanuti dan da sa Murinjom odvalimo nekoga sa 3-4 razlike. Stalno neko mučenje, natezanje i grčevi, nije važno protiv koga igramo. Imam utisak da bi isto bilo i da nam je Javor protivnik.
MancMellow Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Zasto li je morao da ga udari nije mi jasno...pa sve i da mu je majku crnacku opsovao nadji ga posle negde, naletece nekad, Roy Keane style. Znaci gledamo Smallinga u finalu, veselo. Moramo mnoooogo bolje, ovo smo prilicno bez veze odigrali.
MancMellow Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Da li će svanuti dan da sa Murinjom odvalimo nekoga sa 3-4 razlike. Stalno neko mučenje, natezanje i grčevi, nije važno protiv koga igramo. Imam utisak da bi isto bilo i da nam je Javor protivnik. Ajax sigurno necemo odvaliti. Ako uspemo 1-0 i da pevamo. A to ce biti vrasi tesko da ne primimo gol bez Baillya.
Jeremija Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) Da li će svanuti dan da sa Murinjom odvalimo nekoga sa 3-4 razlike. Stalno neko mučenje, natezanje i grčevi, nije važno protiv koga igramo. Imam utisak da bi isto bilo i da nam je Javor protivnik. Nadajmo se, u finalu. Ovo je bilo užasno odigrano, više sreće nego pameti. Edited May 11, 2017 by Jeremija
radnik Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Malo sreće, malo valjanja, mnogo odsustva dostojanstva i krš fudbala - ali nam se smeši žoze na klupi junajteda i sledeće sezone što je najbitnije! :) Znaci sve se odvija prema planu. Super.
Luther Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ma nije bitno finale i Ajax. Finala se i inače igraju opreznije a i protivnik je ipak došao do tog finala. Govorim o generalno kalkulantskom i pilićarskom pristupu.
copkillah Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ma nije bitno finale i Ajax. Finala se i inače igraju opreznije a i protivnik je ipak došao do tog finala. Govorim o generalno kalkulantskom i pilićarskom pristupu. Pričaš o čoveku pod čijim vođstvom jedan od par najskupljih timova na svetu nije dao gol u gostima nijednoj od top 6 ekipa trenutno u Engleskoj.
Luther Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Pričaš o čoveku pod čijim vođstvom jedan od par najskupljih timova na svetu nije dao gol u gostima nijednoj od top 6 ekipa trenutno u Engleskoj. Pa to i kažem, kalkulantski i jajarski. Pa bar da sa takvom igrom ima rezultate nego se koprca da zaobilazno uđe u CL.
Jeremija Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Glavni problem je spora tranzicija iz odbrane u napad, što maltene uništava skoro svaki naš kontranapad. Murinjo je kroz karijeru navikao da na tim pozicijama ima igrače kao Roben ili Daf, a mi trenutno praktično nemamo prava krila, i tu bi trebao biti fokus u prelaznom roku. Kažem trebao, jer ne odlučujem ja...
Recommended Posts