Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 16/17

theanswer

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jeremija

107

• Pokojni Ruxin

83

• MiddleClass

80

• John Coltrane

66

Posted

Rasa ga spojio sa golom.

Ruxine preporuci neku seriju da sprzim jedno 3-4 epizode u ovih 70min.

Posted

Kako gazi Specijalni! :Hail:

Posted (edited)

Izdrži džone!

Znam koliko teško ide gledanje fudbala četvrtkom, ali prinesi žrtvu svom sektaštvu....

Edited by Ruxin
Posted

Odličan je Rashford za sad, i to ne samo zbog asistencije, Pogba nažalost baš i nije.

Posted (edited)

Seinfeld bi mogao da tandrlja u pozadini...mozda.

edit: Btw Vucic naredio da na PTC ide ponizavanje Francuza od strane mrskih Holandeza, a sve u sklopu 3 meseca bojkota FRA.

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

Znam koliko teško ide gledanje fudbala četvrtkom, ali prinesi žrtvu svom sektaštvu....

A sta ti radis na ovom topicu? :fantom: Cetvrtkom se gleda Kviskoteka i Dosije X, a ne fudbal.

Edited by ArleKino
Posted

Vrlo mi je bitno da žoze osvoji kup lasera topalovića!

Dobro, priznajem ne baš toliko bitno da to čudo gledam uživo...ali dovoljno da ispratim preko midla :fantom:

Posted

Vrlo mi je bitno da žoze osvoji kup lasera topalovića!

Dobro, priznajem ne baš toliko bitno da to čudo gledam uživo...ali dovoljno da ispratim preko midla :fantom:

Videcemo da li ce ga osvojiti, ali ako ga slucajno osvoji, to ce biti vec u prvoj sezoni 2,5-0 u trofejima protiv laznog Krojfa. 

Inace, so far do good. 

Posted (edited)

Videcemo da li ce ga osvojiti, ali ako ga slucajno osvoji, to ce biti vec u prvoj sezoni 2,5-0 u trofejima protiv laznog Krojfa. 

Zapravo zanimljivo zapažanje!

Jel žoze najjači drugorazredni trener na svetu posle ovakve 1 sezone dominacije na svim drugorazrednim poljima? Discuss...

Edited by Ruxin
Posted

Enivej, ja u sklopu priprema za iducu sezonu malo upalio fudbal cetvrtkom, sa ozbiljnim timovima, a ne Jose v Iago Otpad i John Guidetti. Dolberg zabio za Ajax, a onda Lacazette zabio dva gola za minutu nakon holandskog branjenja Ajaxa.

Posted

Dolberg je opasan malac, nema ni 20 leta a vec je spakovao 20+ golova ove sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...