Pokojni Ruxin Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Vidi se da ne pratiš fudbal. Druga najbolja odbrana u evropi Ruski i ligaevropaški fudbal? Ne, ne pratim :D Ali verujem da je taj rostov 1 opaka ekipa Edited March 16, 2017 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Žoze menja u nadoknadi, da ukrade koji sekund
MancMellow Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Ovo takmičenje najboljih šestih u ligi i osvajaca kupova Romero Nista ne znamo, al sto imamo golmane Edited March 16, 2017 by MancMellow
MancMellow Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Ispao Orasi E jbg, hteo sam susret s njima... Edited March 16, 2017 by MancMellow
MiddleClass Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Ocekivano. 5-6. ekipa francuske je vazda bila bolja od 2. talijanske.
crtamOrasi Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Uglavnom gledam u zen modu, al sada sam popizdeo vrhunski. Jebem ti i fudbal i sve.
Cash Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Uglavnom gledam u zen modu, al sada sam popizdeo vrhunski. Jebem ti i fudbal i sve. Gledao sam zadnjih 15 minuta bas loše, sve neko bunarjenje ko da imate Zigica u timu
gone fishing Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 kalčipoli je urnisao žabarki fudbal, od njega je samo inter imao kratkoročnu korist a sada su spali na to da ih školuju timovi iz zemalja koje su bile svetlosnu godinu iza njih pre ove afere
MancMellow Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Nesto nije valjalo sa misicem, videcemo sta. Doduse, kako je igrao...
crtamOrasi Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Gledao sam zadnjih 15 minuta bas loše, sve neko bunarjenje ko da imate Zigica u timu Pa mora napucavanje jer nemamo igraca koji moze da osvoji prostor sa loptom u nogama u build-upu. DDR je alkoholicar, Strootman je drven, Radja igra predaleko napred. Pritom je Peresa opet uhvatila kurcobolja kako se Florenzi povredio, a Emersona nije bilo danas. Kada igraju bekovi kako treba Roma igra kako treba, cim zakazu bokovi mi smo mrtvi i mucimo se jer nemamo alternativu u iznosenju lopte. Mogao je da vrati Radju nazad ali bi onda izgubio agresivnost u napadu i presingu, sto bi verovatno bilo jos gore, covek je jednostavno bolji igrac kada igra iza napadaca. Zao mi je ispadanja zbog gola u zavrsnici tamo. I sto je najgore ne bismo ga primili da je ostao jebeni DDR. Paredes je usao i posle deset minuta mu je sevalo da se vrati i pokrije prostor ispred stopera. Drao sam se pet minuta u strim, nisam mogao da se smirim jbt :D
Recommended Posts