Jump to content

Liga Evrope 16/17

Featured Replies

Čestitke junajtedu!

Mnogi nisu verovali...

I cestitke Murinju. Ja ga prvi ne volim, ali ga postujem sto makar neguje taj neki leprsavi fudbal.

Usao Rooney i uneo zivinu na teren. Pa neka ga sad ostavi na klupi Mouinho.

Prije mrtvog Rasforda bi mi prije igrao i Miladin Becanovic, a kamoli Runi.

Prije mrtvog Rushforda da, vjerovatno i prije tesko ranjenog, ali inace ne.

https://www.theguardian.com/football/2016/sep/29/celtic-manchester-city-brendan-rodgers-

What impressed was Celtic’s ability to put their manager’s theory into practice and come away with a fine point. It made them the first side not to be beaten by City this season. It ended their run of consecutive victories at 10. It showed Celtic are super-fit, able to focus fiercely for long periods and suggested Rodgers has an extra edge that marks out the best managers.

Вини, види Руксин писао чланак у Гардијану. :s_c:

Edited by porucnik vasic

^Ma gotov je i on, nije to više onaj lujarin rašo. Sad kod btž-a propapada lagano izigravajući neko kao krilo i odlazi u istoriju do kraja sezone. :(

Bedak, ali makar je iheanacho real deal

Edited by Ruxin

https://www.theguardian.com/football/2016/sep/29/celtic-manchester-city-brendan-rodgers-

Вини, види Руксин писао чланак у Гардијану. :s_c:

Lol, čuj suggested :isuse:

Ali dobro, makar se kreću najzad u pravom smeru. Jes da moje poznavanje fudbala polako prelazi u avangardu i ide neke 2 godine ispred plebsa ali ok, doći će i gardijanci a i vi ostali tu, pre ili kasnije...

Edit - inače je offtopic, rodžersara ipak igra fudbal protiv velikih momaka :fantom:

Edited by Ruxin

Fellaini i Wazza nazad na klupu u nedelju

Wazza je i danas bio na klupi. Dominirali ste dok on nije usao :fantom:

Najrandom komentar ever. :D

Koga uopste zabole za pazi sad - olimpijakos. :lolol:

previse puta sam pukao na njih na kladionici. sada pratim svaki njihov mec sa nadom da ce izgubiti.

Wazza je i danas bio na klupi. Dominirali ste dok on nije usao :fantom:

Dobro, zavrsio je utakmicu na terenu, to sam mislio. Sad nazad isti scenario protiv Stokea nadam se

• 3 weeks later...

Rts opet prenosi one bunkeraše :isuse:

Nije za kladionicu ali ocekujem da dodje Paok 2, kvota 3,35

Joj kakva je kanta Inter. Ok fali tu par prvotimaca, ali ovo je bas bledo.

sekta only: DDG, Darmian, Bejli, Smoling, Sou: Pogba, Kerik: Lingard, Mata, Marsial:  Runi.

Edited by John Coltrane

Znao sam čim se ovaj sektaš javio :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.