September 29, 20168 yr Dobar je gojkara, evo već je podelio sa narodom primer pogbe na kojem se najbolje vidi kakva je bogataška sprdnja od kluba u pitanju
September 29, 20168 yr Ladno nisam provalio tokom utakmice, trener Qarabaga je legenda srpsko-crnogorskog fudbala, Gurban Gurbanov
September 29, 20168 yr odakle je ova Zorica sto igra protiv Junajteda? Iz Voroshilovgrada Sent from my iPhone using Tapatalk
September 29, 20168 yr Ne znam, meni je Fra fudbal baš tanak u poslednje dve-tri godine. PSG je surov, Monaco i Lyon su vrlo dobri i to je to. Možda St Ettiene ima neki nivo koji održava, ali sam očekivao da to dignu na viši nivo. L'OM se raspao, Lille nije sposoban da isprati ni nivo St Ettiene-a. Ima odličnih fudbalera su ali su raštrkani u deset klubova. Ako ništa drugo, dovela je Nica vrlo dobrog trenera. Bordeaux? Meni su djelovali solidno nesto malo kad sam ih gledao, a Menez na svoj dan moze izbenarfisati svakog.
September 29, 20168 yr Iz Voroshilovgrada fala Dzone i kako igra Junajted, na mogu da gledam, vidim na lajvskoru stoji izdasan opis igre 'The referee starts the match'
September 29, 20168 yr fala Dzone i kako igra Junajted, na mogu da gledam, vidim na lajvskoru stoji izdasan opis igre 'The referee starts the match'Leprsavo. Taman da pratim sta se zbiva na Olimpiku. Strotman dao gol. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 29, 20168 yr by John Coltrane