Jump to content

Serie A 2016/17

Featured Replies

Za razliku od Salaha Berardi nazalost nema fizikalije za ozbiljnu ekipu. Moje misljenje... A da je talentovaniji sigurno jeste, i to znacajno.

• Author

ne znam, meni salah nije za vecu ekipu, cak vec u romi izgleda na momente, u vaznim utakmicama, nedorastao. osim brzine on nema nijedan drugi vanserijski kvalitet, a prilicno je nekonzistentan. berardi svakako ima vise talenta, a da nisu isti igraci, naravno da nisu. ppomenuh ga prosto jer se dovodio u vezu s romom u zadnje vrijeme. 

sta je dobra cijena, jbg, to zavisi i od toga koliko su klubovi spremni da daju. da li 40 ili 50 miliona, i jedno i drugo su dobre pare, nego ono sto htjedoh reci, sumnjam da ce njegova cijena da raste u narednim sezonama. odnosno, djeluje mi da je pravi trenutak za prodaju

I medju mojim sapatnicima na netu se pominje da je nevidljiv u vecim utakmicama kao argument u korist prodaje, ali mislim da to nije bas najtacnije.  Pocetkom prosle (sada vec pretprosle) sezone je demolirao Juventus, a Pogba je pored njega delovao kao petlic. Brutalno je izdominirao celu njihovu levu stranu. Onda je u dvomecu protiv Reala bio nas ubedljivo najopasniji igrac, mislim da je pobegao barem deset puta Marcelu. Nismo uradili nista konkretno tu (mislim, nismo postigli gol u dvomecu) ali je bio jedini koji je mogao da iskreira neku opasnost po njih. Da je Dzeko bio u ovakvoj formi ispalo bi nesto iz toga, mada se ni ovako nismo obrukali kako obicno znamo protiv gej ekipa.

Istina je da je da Roma i nije odigrala nesto velikih utakmica poslednjih sezona. Uglavnom je bio ispusing, ali daleko da u Salaha moze da se uperi prstom zbog toga. Nekada podbace svi, nekada neko drugi uradi nesto znacajno, nekada je bas Salah izvanredan. Da brutalno dominira Juventuse, Napolije, Lazie i evropske tekme vredeo bi 100 miliona. Nama vredi barem 50 jer direktno donosi jednu drugaciju dimenziju u igri. Bez njega Roma bi bila gotovo bezopasna u tranziciji i morala bi da presing resava prvenstveno build-upom. Ovako imamo igraca koji tera protivnika da igra dublje i time otkljucava prostor za Dzeka i ostale teskase. 

Orasi, osmisljavaj polako uvod za 2017/18  ;) ...

Cim ugrabim malo vremena otvaram novu :)

Crtamorasi, da ti prevedem... misli da je Slaah kesa. :D

Zna Sef da nije, oteli smo ga bas od njih :fantom:

parma usla u seriju b.

To je vise za sabanometriju.

E tako.

Roma dovela Serija iz Nice. Arsenal se dugo povezivao sa njim kao zamjenu za rahmetli Santija. Sto bi se reklo, vizljasti plej™. Nas skauting je govorio za njega da je odlican kad njegov tim ima loptu, ali da saka kok kad je lopta kod suparnika. U svakom slucaju, Roma je dobila dobro pojacanje (i pocela trositi pare od Salaha?).

Mislim da nije jos to zavrseno, natezu se oko cijene, mada ce vjerovatno biti gotovo. 

Dovode i nekog iz Feyenoorda, ali ne mogu s sjetit kako se zove, niti sam ikad ranije cuo za nj. 

• Author

Traze dosta para za Serija, ako ga dovedemo moracemo da prodamo jos nekog, rekao bih Paredesa. Taj transfer ima smisla jer Di Francesco igra sa registom, a mi takvog trenutno nemamo. Nisam ga gledao previse, ali optine statistike pokazuju da je sa loptom u posedu zver (broj i procenat pasova, uspesne duge lopte, kljucni pasovi i ucesce u akcijama kod golova), ali je poprilicno bezopasan po posed protivnika. Mada nam treba ocajnicki jedan zivahniji veznjak koji se nudi za pas i kroz koga moze da tece build-up, pa i ako je slabiji bez lopte krpice ga Radja i Strootman.

Taj iz Feyenoorda je Karsdorp, napadacki odlican bek, ali defanzivna rupetina. Ako je cena prihvatljiva onda moze da bude ok, ali bas i ne kapiram dovodjenje igraca slicnog profila kao sto je Peres, ciji je otkup sada obavezan. Na kraju ce opet Florenzi krpiti poziciju, mmw.

Pellegrini se vraca, sto ce mozda i biti naj pojacanje na duzi rok.

Odlican je Seri ali izgleda da ga trener Nice-e ne zeli pustiti.

Odlican je Seri ali izgleda da ga trener Nice-e ne zeli pustiti.

Ima klauzulu na 35 miliona funti, a Roma ce dobiti finu lovu za Salaha.

• Author

Sassuolo trazi 50m za Berardija. Iskreno, hvala im sto su nas sprecili da ga uzmemo i nek im je srecno sa prodajom.

Orasi, kad otvaras novi topic?

Berardi 50, Salah 60, a Daglas Kosta 40.

Juve :Hail:

Berardi 50, Salah 60, a Daglas Kosta 40.

Juve :Hail:

Salah ide za 35 miliona, sa bonusima do 40 (znači od 40-45 mil. u evrima).