Jean-Luc Picard Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ubuduće? Ne znam ko je poslednji teniser koji je uspješno igrao chip & charge, možda Rafter ili Rusedski. LLodra !?
duda Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Cenis da je Tsonga dovoljno spreman da se ganja sa Endijem 5 sati. isto mislim da su fizikalije ovde presudile marej je spreman kao zver, pehar je njegov , tu nema dileme
keitel Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 LLodra !? Ovde igrao jednom četvrto kolo, akcenat mi je bio na onom "uspješno".
Cash Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 isto mislim da su fizikalije ovde presudile marej je spreman kao zver, pehar je njegov , tu nema dileme Murray-Raonic finale
duda Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 (edited) Murray-Raonic finale ne bih se kladila na raonića federer ima tehniku za takve videćemo Edited July 6, 2016 by dùda
Kanzas siti zez Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Vrhunski mecevi danas na centralnom terenu. Prizeljkujem finale Marej- Fed. Sve ostalo bi bilo smor finale.
kralj Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ubuduće? Ne znam ko je poslednji teniser koji je uspješno igrao chip & charge, možda Rafter ili Rusedski. Kakav ch&ch? Slajs je na travi bio brutalno oružje na mnogo nivoa. Da bi se prekinula ona preteća dominacija servera, ljudi su travu potpuno prilagodili all-rounderima. Podloga je sporija i loptica značajno više odskače. Ko voli da gleda Mareja, njemu odgovara, ko voli Bekera - da slavi što je ovaj igrao onomad. Sent from my iPhone using Tapatalk
duda Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 e kada ovakva kao vesninadospe u sf na jednom gs, onda je to stvarno potonuće wta
Cash Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 e kada ovakva kao vesninadospe u sf na jednom gs, onda je to stvarno potonuće wta +1 ali zato cemo maksimalno duzivamo u 1 finalu
keitel Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Kakav ch&ch? Slajs je na travi bio brutalno oružje na mnogo nivoa. Da bi se prekinula ona preteća dominacija servera, ljudi su travu potpuno prilagodili all-rounderima. Podloga je sporija i loptica značajno više odskače. Ko voli da gleda Mareja, njemu odgovara, ko voli Bekera - da slavi što je ovaj igrao onomad. Sent from my iPhone using Tapatalk Slajs je bio oružje, a sada je defanzivni udarac. Šta sam ja drugačije rekao? Inače uopšte nisam siguran da bi serveri kao Isner ili Karlović dominirali na travi 90-tih. Mau ili Lopez bi bili bolji nego što jesu ali i dalje bi ovi najbolji izlazili na kraj s njima, tako da je strah od brzih podloga generalno prenaduvan.
Recommended Posts