John Coltrane Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 ... osim što živim za momenat kada on i Mane odu na KAN To da. Eh, kako je deda to uspesno izbegavao decenijama.
ArleKino Posted June 13, 2017 Author Posted June 13, 2017 Ne znam zasto me to ne cudi. "30 miliona funti za golmana najgoreg tima lige" je tacan, a opet povrsan opis transfera. Pickford je HG, mlad, odlican shot-stopper i (uz Defoea) najmanje je on kriv za ispadanje Sunderlanda. To sto postaje jedan od najskupljih golmana svih vremena je debilno.
copkillah Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Dobro, možda su rešili golmana na ozbiljno duže staze ili će moći za koju godinu da ga prodaju još skuplje
Azdaja Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Na home grown odmah dodaj +30% od realnosti i to ti e to. Inflacija razara fudbal i svetsku ekonomiju. Šuška se 60m £ od Vengera za Lakazeta, ja sam za al da ostane van Basten :)
porucnik vasic Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Ne znam zasto me to ne cudi. "30 miliona funti za golmana najgoreg tima lige" je tacan, a opet povrsan opis transfera. Pickford je HG, mlad, odlican shot-stopper i (uz Defoea) najmanje je on kriv za ispadanje Sunderlanda. To sto postaje jedan od najskupljih golmana svih vremena je debilno. Дечко је врло талентован. Кад је Руксин платио оног 34 милке ово је потпуно реална цена.
ArleKino Posted June 13, 2017 Author Posted June 13, 2017 Дечко је врло талентован. Кад је Руксин платио оног 34 милке ово је потпуно реална цена. Dobro, i ovaj je Ruxinov jer je Ruxin dok je još bio stamcha podržao Sunderland. :D Nadam se da ćete se večeras dobro naspavati jer sutra, tj. danas popodne krećemo u otvaranje novog topica. Long live the Queen.
renne Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Otvarajte prvi dan Arsenal v Leicester CityBrighton and Hove Albion v Manchester CityChelsea v BurnleyCrystal Palace v Huddersfield TownEverton v Stoke CityManchester United v West Ham UnitedNewcastle United v Tottenham HotspurSouthampton v Swansea CityWatford v LiverpoolWest Bromwich Albion v Bournemouth
Mercuzzio Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Tottenham opet prvo kolo u gostima. Zadnji put domaćin u prvom kolu 2010.
Recommended Posts