June 12, 20177 yr ... osim što živim za momenat kada on i Mane odu na KAN To da. Eh, kako je deda to uspesno izbegavao decenijama.
June 13, 20177 yr Author Ne znam zasto me to ne cudi. "30 miliona funti za golmana najgoreg tima lige" je tacan, a opet povrsan opis transfera. Pickford je HG, mlad, odlican shot-stopper i (uz Defoea) najmanje je on kriv za ispadanje Sunderlanda. To sto postaje jedan od najskupljih golmana svih vremena je debilno.
June 13, 20177 yr Dobro, možda su rešili golmana na ozbiljno duže staze ili će moći za koju godinu da ga prodaju još skuplje
June 13, 20177 yr Na home grown odmah dodaj +30% od realnosti i to ti e to. Inflacija razara fudbal i svetsku ekonomiju. Šuška se 60m £ od Vengera za Lakazeta, ja sam za al da ostane van Basten :)
June 13, 20177 yr Ne znam zasto me to ne cudi. "30 miliona funti za golmana najgoreg tima lige" je tacan, a opet povrsan opis transfera. Pickford je HG, mlad, odlican shot-stopper i (uz Defoea) najmanje je on kriv za ispadanje Sunderlanda. To sto postaje jedan od najskupljih golmana svih vremena je debilno. Дечко је врло талентован. Кад је Руксин платио оног 34 милке ово је потпуно реална цена.
June 13, 20177 yr Author Дечко је врло талентован. Кад је Руксин платио оног 34 милке ово је потпуно реална цена. Dobro, i ovaj je Ruxinov jer je Ruxin dok je još bio stamcha podržao Sunderland. :D Nadam se da ćete se večeras dobro naspavati jer sutra, tj. danas popodne krećemo u otvaranje novog topica. Long live the Queen.
June 14, 20177 yr Otvarajte prvi dan Arsenal v Leicester CityBrighton and Hove Albion v Manchester CityChelsea v BurnleyCrystal Palace v Huddersfield TownEverton v Stoke CityManchester United v West Ham UnitedNewcastle United v Tottenham HotspurSouthampton v Swansea CityWatford v LiverpoolWest Bromwich Albion v Bournemouth