MancMellow Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 The Charlatans na poluvremenu. Pravi sam neutral :D Jedino bih "negde" voleo da Welbz da gol. Inace dobra tekma.
radisa Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Mislim, jebo te, imaš žuti i pokušavaš da prevariš sudiju koji stoji na 2 metra od tebe... Pa nije Čelzi Barca, da ovo prođe...
dillinger Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Zasto Pedra izbacuje bio je jedina opasnost po Arsenal
Grandilof Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Nisam gledao prvo, ne znam da li taj regularan gol, ali ovo za drugi zuti kod simuliranja podrzavam uvek, eh da je vise takvih sudija. Muceni Arsenal prima gol sa igracem vise...
radisa Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 I odmah ga zabija... Čovek sam na 6-7 metara od gola... kako je ovo moguće da im se desi...
radnik Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Ostade mučeni siti jedini bez nekog trofeja +1 i Liverpool. Bas dosao to da napisem. Pep i Klopp. Ostali veliki svi manje vise zadovoljni.
Weenie Pooh Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Nisam gledao prvo, ne znam da li taj regularan gol Regularan, od noge ga pogodila u obe ruke i sela mu na zicer :D Drago mi je da je Petovićev omiljeni fudbaler dao odlučujući gol, ali Kante ga je častio samo tako. Koga je on gledao i zašto nemam pojma.
Ivo Petović Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Regularan, od noge ga pogodila u obe ruke i sela mu na zicer :D Drago mi je da je Petovićev omiljeni fudbaler dao odlučujući gol, ali Kante ga je častio samo tako. Koga je on gledao i zašto nemam pojma. Moj omiljeni fudbaler je bio iznenađujuće dobar danas. U stvari, sem babe Ozila (koji se trudio tu i tamo, ali je stvarno baba), svi ostali su bili odlični. Možda najbolja utakmica Arsenala u sezoni. Videćemo šta će sad biti, unknown territory totalno.
189- Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 bolji arsenal cak i ako zaboravimo igranje rukom i ofsajd. videlo se da vise zele ovaj trofej. kod nas svi losi osim golmana cestitke navijacima arsenala.
Recommended Posts