MocaVukotic Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Bas se ne bih slozio pa da, ali ti se ni ne pitaš. elem, trofej će stojati u muzreju na vidnom mestu, a svuda će prilikom nabrajanja istorijskih uspeha, svima uključenima, pisati i liga uefa 2017. to je jedino što ostaje.
Meazza Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 pa da, ali ti se ni ne pitaš. elem, trofej će stojati u muzreju na vidnom mestu, a svuda će prilikom nabrajanja istorijskih uspeha, svima uključenima, pisati i liga uefa 2017. to je jedino što ostaje. Jeste, ali trofeji se ne broje nego se vrednuju i ja o tome pricam - o vrednosti, prestizu tog trofeja.
Luther Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Ma samo udri, vreme vam da krenete da prebirate po slavnoj istoriji. Niste prvi, isto tako i liverpul, zvezda, notingem... Ti kad spomeneš NF i Vilu, da ustaneš i odaš počast... Ta dva tima imaju trofej koji mali mančestrski klub može samo da sanja... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Sweet memories.... Sede tako ali obučeni ovako i osvajaju ovo, ušonju i to dva puta Kao dva lorda na zasedanju gornjeg doma parlamenta, bez napora , uz singl malt i neobavezno ćaskanje, tako sam ih doživljavao u tim dalekim reinkarnacijama koje se gube u magli vremena i alkoholnih isparenja. Kako to da razume neko čiji je klub jedini, mali, evropski trofej osvojio protiv nečega što se zvalo Górnik Zabrze? Nikako :(
Jeremija Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Podsete me ove tvoje slike... jel neko ovde gledao Damned United? Mnogo dobar film...
189- Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 (edited) imamo samo jednog u top 15. Edited May 26, 2017 by 189-
radisa Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 imamo samo jednog u top 15. U stvari Čelzi, Arsenal i Liverpool imaju ukupno 3 u prvih 15, Totenhem nema ni jednog... Sunce ti... Ona slika sa ubacivanjem para u pećku bolje stoji City-ju, nego ManU :)
189- Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 pa da ali chelsea je za razliku od arsenala i liverpoola uvek slovio za velikog trosadziju.
goofs Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Smesno je sto su Celziju i Poolu najskuplji transferi u istoriji zapravo teski promasaji :D
Budja Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Tonjo je 1 car, ali malo da se pojača Ma, slaba vajda, ovde vidis samo dresove LDU, Barcelona (zuta, iz Gvajakila, ne ona iz Katalonije) i Emelec-a.
radnik Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Citam upravo da su ponudili (Liverpool) 39 m funti (isto koliko i City) za Mendija, ofanzivnog levog beka Monaka. Kakav je taj igrac? Bolji od Morena verovatno :) Ako bude sta od toga, jak start prelaznog roka. Nadam se da ga Pep bas ne zeli previse, u protivnom ...
copkillah Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 U stvari Čelzi, Arsenal i Liverpool imaju ukupno 3 u prvih 15, Totenhem nema ni jednog... Sunce ti... Ona slika sa ubacivanjem para u pećku bolje stoji City-ju, nego ManU :) Ova lista je pomalo besmislena, trebalo bi videti spisak transfera sa brojkama prilagođenim inflaciji Recimo, transfer Rija Ferdinanda bi bio vredan skoro 52 miliona funti danas.
copkillah Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Marko Silva preuzeo Votford Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Recommended Posts