Jeremija Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 (edited) Znači sudija pokrao Boro, a Siti opet nije uspeo da pobedi. Ne znam ko se više od nas blamira, doduše Siti je mali klub bez tradicije, tako da je i bruka manja. Što bi rekao Ruxin, "Pep vežb'o taktiku". Edited April 30, 2017 by Jeremija
radnik Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Imamo novog šampiona. Čestitke plavcima! +1 Chelsea igra dobro, ne jajare, danas im je i bod realno odgovarao, ali su napadali i isli po pobedu. Sasvim zasluzeno.
Malvo Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Lazni Profesor na kraju jos moze da izbije na trece mesto ako dobije danas i za koji dan Sautempton.
radisa Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Lazni Profesor na kraju jos moze da izbije na trece mesto ako dobije danas i za koji dan Sautempton. Trebaće mu u te dve utakmoice 5 razlike, da nadoknadi i gol razliku, za treće mesto...
radnik Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Koliko sansi Liverpool propusta za lagano trece mesto. Da ne idem dalje 2 skorasnja meca i to kuci B'mouth 2-2, C.Plalace 1-2. Verovato i sutra moze biti svasta.
John Coltrane Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Cisti Poketinjo izlapelog Vengera kao metlom. Sent from my iPhone using Tapatalk
copkillah Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Koliko sansi Liverpool propusta za lagano trece mesto. Da ne idem dalje 2 skorasnja meca i to kuci B'mouth 2-2, C.Plalace 1-2. Verovato i sutra moze biti svasta. Ma mi to samo da bude naizgled uzbudljivije a Palas je dobio i budućeg šampiona u gostima, što bi mi bili bolji od toga
Ivo Petović Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 (edited) Totenhem je za tri klase bolji od pregroznog Arsenala. Sramotna igra. Ne zna se da li su gluplji ili netalentovaniji u zbiru. Babe Remzija i Ozila i preglupog i netalentovanog Gabrijela ne mogu očima da gledm više. Edited April 30, 2017 by Ivo Petović
Ivo Petović Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Ne znam da li postoji statistika o % osvojenih duela (ono, dva igrača u kontaktu, jedan osvaja loptu)? Mislim da je Ozila igrač sa najmanjim procentom osvojenih duela u istoriji lige. Ako prelazi 10% glavu dajem. Bukvalno ne postoji mogućnost da on izdrži malo jači kontakt sa nekim igračem (bilo kojim) i zadrži loptu.
John Coltrane Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 2 promasena prazna gola u prvih 25min, kazna se nametala kao logican splet okolnosti, ali jbg, Arsenal je previse jalov za tako nesto.
Weenie Pooh Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Trebaće mu u te dve utakmoice 5 razlike, da nadoknadi i gol razliku, za treće mesto... Vidiš da je sveopšte saplitanje po severozapadu, teško da će bilo ko tu imati 100% do kraja pa da odlučuje gol razlika. Chelsea prestigao mučeni LFC po broju golova, a tu su negde i Spursi :(
Recommended Posts