Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Kod nas koliko vidim navas na beku, a pokojni kompani na štoperu Kakav je pepara car, izboriće rutinski lš u najkompetetivnijoj ligi na svetu sa ovakvom.....hm, odbranom? Tehnički gledano bi trebalo da je to prava reč. Edit - igra delf? Edited April 5, 2017 by Ruxin
Kanzas siti zez Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Klavan umesto Matipa, Origigi umesto Manea. Studge na klupi. Jbt, ladno u zavrsnicu sezonu ulazimo bez dva najbitnija igraca i bez kapitena.
Weenie Pooh Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 A koji je krasni sad Matipu? Ili Klop voli da rotira onaj deo tima koji svi ostali treneri na svetu najviše vole da imaju zakucan? @Ruxin: Pa igrao je Navas na beku i prošlu. Tako je kidao da je Pep na poluvremenu izvukao Sterlinga kao sasvim suvišnog.
Jeremija Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nije baš previše danas SK pokrio Premijer Ligu, na SK1 će biti Chelsea - Manchester City, na 5 Liverpool, a na šestici ide Arsenal - West Ham. Inače gledam po stoti put X-Men Apocalypse, jednostavno ne mogu da nateram sebe da posle jučerašnje pljačke gledam fudbal...
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 @Ruxin: Pa igrao je Navas na beku i prošlu. Tako je kidao da je Pep na poluvremenu izvukao Sterlinga kao sasvim suvišnog. Znam. Ne teši me suviše što ultra prosečno krilo ne izigrava beka prvi put u životu, nego eto drugi. Hvala svakako na pokušaju. :(
copkillah Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 A koji je krasni sad Matipu? Ili Klop voli da rotira onaj deo tima koji svi ostali treneri na svetu najviše vole da imaju zakucan? Problem sa leđima. U međuvremenu, Markec strelac Sent from my MI 4LTE
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Btw ne kukam, čelzi je svakako teška prevara i bio bih razočaran porazom ođe
radnik Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Dabogda 5-0 izgubili, prokuvao sam i pre gola, migs, klavan, can kao drva.
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Kabaljero i odbrana Moraće da se potegne raša, ovi jesu penis ali imaju azara jbg
Recommended Posts