Weenie Pooh Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Sreća u nesreći sekto, izborili ste se za moj endorsement - navijaću za vas protiv Građana -_- OK mi je i nerešeno, doduše.
Pokojni Ruxin Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) Što tako? A ja skoro uvek uz vas :( Čovek sam, sažalim se - teška ste sirotinja, trener vam je mučeni hipster i stara luzerčina, imate kadar koji ni hala ne mož dobiti bez ozbiljnih pojačanja....a u uz sve to nismo nikakva konkurencija pa da se mrzimo ko žozeovci i kumanovci Edited April 4, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Surovi interes, moj Ruksi. Potencijalno treće mesto* bi se negde pisalo većim slovima od četvrtog. A vama je realno svejedno sve ispod prvog. *jeste da nema šanse da se to izgura sa ovako skršenim tanušnim timom, ali kao
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Mislio sam se dal da turim na laugh, ali neka ipak ovde
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Btw dugujem izvinjenje gospodinu pjulisu. Poredio sam ga sa grofarom za prebogate, a on sa onim njegovim mučenicima zabio 6 golova više doma od najskuplje ekipe u univerzumu. Edit - uz utakmicu manje Edited April 5, 2017 by Ruxin
Kanzas siti zez Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Dvojica careva su juce na protestu u BG-u isla sa natpisom "Wenger out".
copkillah Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Baš sam rekao Arlekinu, AV ih jebe pa jebe, gde god da se okrenu
radnik Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Bournemouth je u odlicnoj formi nekoliko kola, komotno su mogli da pobede S'otone za vikend. Obzirom na povrede Henda, Lallane, Manea ... bice vrlo zajebano do 3 boda. Nemoguca misija :) Da li ce Milnera pomeriti sa LB bas me zanima, Origi, Leiva i ko jos ce igrati?
copkillah Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Bournemouth je u odlicnoj formi nekoliko kola, komotno su mogli da pobede S'otone za vikend. Obzirom na povrede Henda, Lallane, Manea ... bice vrlo zajebano do 3 boda. Nemoguca misija :) Da li ce Milnera pomeriti sa LB bas me zanima, Origi, Leiva i ko jos ce igrati? To sigurno neće da se dogodi Pa to je to, kao protiv Evertona, minus Mane, trebalo bi svi da budu spremni iako je bilo manjih problema sa Džanom i Matipom.
cvrlle Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 na zalost bez manea do kraja sezone. ici ce na operaciju
Pantelija jr Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 o jebote patak! kakav baksuzluk, u pm vise. :(
renne Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Liverpool have been fined £100,000 by the Premier League and handed a two-year ban on signing academy players from other clubs for a rule breach. It relates to the club's approach to a 12-year-old academy player at Stoke City in September last year. Liverpool will be banned from signing any academy players who have been registered with a Premier League or EFL club in the previous 18 months. This second year of the ban will be suspended for a three-year period.
Recommended Posts