radisa Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ovde mi je najžalije što onaj Lalanin šut nije ušao, ostalo ok... Kako je prespori kapiten, za sad,' iškolovao prevaru, svaka mu čast...
Weenie Pooh Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 ne zna se ko je smotaniji ispred protivnickog gola Ali bar je koliko-toliko zabavno za gledanje. Neverovatno koliko puta je City (Sane) probio po krilu, imao skroz samog igrača u sredini ili preko, a onda tragično neuspeo da ga nađe. LFC je komotno mogao da ima dva penala, ono saplitanje Manea pri šutu je bilo slučajno ali namera je tu valjda nebitna... onaj lakat u glavu Matipa ne znam kako nisu videli. Otamendi samo još gol posle kornera da zabije, i ima het trik <_< Coutinho je trenutno igrač manje, a i Mane kenja sa onim pokušajem građenja lopte kad ga još niko nije napao. Can kao Can, odbrana kao odbrana.
Weenie Pooh Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 E da, najverniji građani koji zvižde Milneru iz nekih samo njima poznatih razloga
Redoran Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Koliko planeta tačno treba da se poravna da bi Oliver svirao penal... bilo kome?
Marvin (Paranoid Android) Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 E da, najverniji građani koji zvižde Milneru iz nekih samo njima poznatih razloga Ovo i mene čudilo, ja pretpostavljao da sam propustio nešto iz prvih 20 minuta?...
dillinger Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 E da, najverniji građani koji zvižde Milneru iz nekih samo njima poznatih razloga Zato što kod njih nikad ovako dobro nije igrao?
radnik Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Koliko planeta tačno treba da se poravna da bi Oliver svirao penal... bilo kome? POKLOPILO SE :)
Recommended Posts