Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Јок него Кејхил. :fantom:

Kejhil u formi je odličan DC. Pitanje je samo da li će ikad više biti u istoj.

Inače, Big Sam, koliko god ga ja cenio, nije rešenje. 

Ma kakvo rešenje. Pa nisu svi igrači blesavi kad su tražili da se dovede neko sa strane tj ne-Englez. Znaju oni, svi zajedno, odlično s kim bi mogli da imaju posla. 

Ma kakvo rešenje. Pa nisu svi igrači blesavi kad su tražili da se dovede neko sa strane tj ne-Englez. Znaju oni, svi zajedno, odlično s kim bi mogli da imaju posla.

Capello im nije bio dosta?

Ne moze Engleskoj niko pomoci dok se ne izvedu promjene u korijenu.

Capello im nije bio dosta?

Ne moze Engleskoj niko pomoci dok se ne izvedu promjene u korijenu.

to je doduše verovatno tačno

Kejhil u formi je odličan DC. Pitanje je samo da li će ikad više biti u istoj.

Inače, Big Sam, koliko god ga ja cenio, nije rešenje. 

Одавно није у форми.

Што се Сема тиче кад видим да се Клинсман нуди, ја уопште немам дилему да би био бољи селектор. 

Misliš na Gokhana Torea!? Nisam nešto upoznat sa njegovim vannastavnim aktivnostima, ali opet kontam da se Slaven ne bi cimao oko nekog idiota.

Sitnica, takoreći. Çalhanoğlu i Toprak imaju nekog ortaka iz detinjstva i taj lik mu je pre tri godine skinuo ribu. Onda dođe kvalifikaciona utakmica za SP protiv Holandije i ova trojica se smeste u hotel zajedno. Mlađani Töre iskoristi priliku i pozove svog ortaka iz detinjstva koji je onako usput solidan i naoružan krimos, uvede ga u hotel i pravo kod ovih u sobu, ovaj tamo izvadi utoku i njom nalupa Topraka i drugara a prestravljenom Čalhanoviću™ kaže da će ga ubiti ako se makne sa mesta.

Stvar je u najboljem turskom maniru zataškana, jedno vreme Çalhanoğlu i Toprak nisu bili pozivani u tim, pa jedno vreme ovaj vaš novajlija nije bio pozivan, pa su se onda nešto kao mirili jedan po jedan ali niko ne zna epilog, i tako...

E, da, mali pavijan je bio i upucan prilikom nekog opšteg rokanja između krimosa u noćnom klubu. Bio pogođen u rame ili tako nešto. Kapiram da će ga navijači obožavati do besvesti.

Slaven ga gotivi jer ga je trenirao i verovatno konta da njegova juneća zaletanja i probijanja duž aut linije mogu da budu od koristi timu i da uz božiju pomoć neće juriti saigrače sa utokom posle treninga.

Jok :D

Salu na stranu, nije odigrao nista za nas, ali je kao bio ok na pozajmici. Odbio novi ugovor tako da ovo nije cudno. Po mom misljednju vise iza napadaca, nema dovoljno golova u sebi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...