Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Opet da pitam, jel moze da se podesi da ne menja igraca u fazi odbrane sam AI ? Imas to u Team kad namestas formaciju valjda. Defense, auto, semi-manual itd. @weenie Znam da ne bi trebalo da ima veze. Ne razumem odakle igrica vuce podatke kad je online ako smo izbrisali onaj option file i ubacili potpuno drugaciji.
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Opet da pitam, jel moze da se podesi da ne menja igraca u fazi odbrane sam AI ?Mislim da može, bar je moglo pre 10 godina. Vidi ili settings ili ono kad se biraju strane, ima neki slajder za AI.
John Coltrane Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Ja samo videh 2:0 za URU, tj. prati se samo rez i vreme.
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Ja samo videh 2:0 za URU, tj. prati se samo rez i vreme.To, ne znam da li može da se baš gleda. @IC: A inače ako nemaju svi isti OF, šta bude? Utakmica ni ne počne, ili...?
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Da ga jebem kako ovo da objasnim... Jedino ako igrica na samom serveru ima option file i odatle dobija podatke a nase promene ni ne uticu na nju. Ako je tako onda ne znam kako bi to moglo da se resi, verovatno nikako.
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) U tom slučaju ne bi nikad bilo nekompatibilnih, dakle nije to. Uneducated guess: Neko vreme se na serveru zadržavaju podaci koje si poslednji put koristio, recimo da se automatski brišu svakih 6 sati. To znači ako se uloguješ posle tog vremena, on će ih opet učitati sa tvog HDD i registrovaće promene. Edited June 16, 2016 by Weenie Pooh
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 (edited) U tom slučaju ne bi nikad bilo nekompatibilnih, dakle nije to. Zapravo u takvim slucajevima pise da nemate kompatibilne patcheve, a ne option file. Mozda se patch drugacije tretira, mozda nije dovoljno imati samo option file. Edited June 16, 2016 by IndridCold
Kanzas siti zez Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 indride, ajde ukljuci pes. Kad odes online kreiraj jos jednog igraca pored ovog postojeceg. Ja sam mom dao ime "Raa". Napravicu sobu u friendly lobbyju i cekam te da probamo
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Kako mislis kad odem online da kreiram, ne razumem?
Kanzas siti zez Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 udjes u pes, odaberes network i onda imas da biras player file gde si do sad kliktao indridcold. Ispod toga imas da kreiras jos nekoliko igraca
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Nego ne radi mi sad chat tamo, ne znam zasto.
John Coltrane Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Sta sad ne valja, nemojte me plasiti? Ko bude hteo ja mogu za 5min.
Recommended Posts