July 24, 20168 yr Samo Nikolica ne, izgubio bi titulu da ga nisu smenili. Pukao kuci 4-0 od Besiktasa, smenjen i u Olimpiji kad je vec poceo da gubi titulu.
July 24, 20168 yr Ako nekog treba vracati to je Ivan Golac. S njim smo igrali najbolji fudbal u univerzumu.
July 24, 20168 yr Pa ako vracaju nekoga i ja sam pre za nikolica nego za kizu. On je makar autoritet, a do pre par meseci je i trenirao radovica i jankovica koji su igrali kudikamo bolje i efikasnije. Ali tada bi morala i uprava da ode. Edited July 24, 20168 yr by BlackGeorge
July 24, 20168 yr Najlepsi fudbal smo po meni igrali sa Djukicem , a ume i sa latinosima... p.s. Nisma gledao,vredi li cemu Leandro ?
July 24, 20168 yr Jankovic je igrao za Maribor. Dobar pas Leonarda, ali i da je bio prazan gol Brasanac bi ovo promasio. Edited July 24, 20168 yr by El Patron
July 24, 20168 yr Najlepsi fudbal smo po meni igrali sa Djukicem , a ume i sa latinosima p.s. Nisma gledao,vredi li cemu Leandro ? I ja bih da djukic dodje, ali to je nerealno.
July 24, 20168 yr Djukica ne volim ni u kafani da vidim... kako nas je iskusno ostavio bez tosica i zuke pred derbi, usta ga bolela, pederi ga mazili.
July 24, 20168 yr Leonardo mora da igra i ovako nespreman pre Radovica... Za ovih 45 minuta na terenu, vec mi je postao omiljeni igrac, posle Saloa naravno. Ostojic kralj zaradio zuti bez minuta na terenu Neko kaze da je cigan, a najvise se nervirao :D Edited July 24, 20168 yr by El Patron
July 24, 20168 yr Ako nekog treba vracati to je Ivan Golac. S njim smo igrali najbolji fudbal u univerzumu.+1 ako ne onda đani ćurčić, ako ne on onda ilić kapiten
July 24, 20168 yr Mislim da bi Babovic bio pun pogodak za trenera. Fudbalski Dule Edited July 24, 20168 yr by El Patron
July 24, 20168 yr Kakav ce to derbi biti, vi ne mozete da ga primite al ne mozete vola da ubodete a mi dajemo golove al odbrana ne postoji.
July 24, 20168 yr Mislim da bi Babovic bio pun pogodak za trenera. Fudbalski Dule Teško, previše je sitan da bi nekog davio. Možda ako oformimo žensku sekciju.