Apollo Creed Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Fk Saopštenje da se nazovu. poručuje FK Hvala premijeru...
Nikodije Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 kakav ugovor ima leonardo? kakve su sanse da odigra kvalifikacije? njegov (ne)ostanak bi mogao da bude kljuc (ne)uspeha partizana u kvalifikacijama, posebno jer izgleda da ipak niste nosioci u 3.kolu, sto znaci ludogorec, kopenhagen, seltik, ili nesto slicno.
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 juče je rekao da samo bog zna da li će ostati. verujem da je u pitanju neka varijanta 1+1 ugovora ako budemo imali malo sreće mogli bih smo da budemo nosioci u 3. krugu(ako do istog dođemo)
Nikodije Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 to onda znaci da ide ako stigne propisano obestecenje, averovatno ce stici s obzirom kako je igrao. zna fudbal kao moreira, pritom je i fizicki mocan za razliku od portugalskog rekreativca.
ZokiAsov Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ima valjda 2+1 s tim da ima onu otkupnu klauzulu od 2.5 miliona. Pokusavali su da vide s njim da potpise novi ugovor bez klauzule zbog vece zarade al nista nije objavljeno posle.
Toni Sumaher Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 to onda znaci da ide ako stigne propisano obestecenje, averovatno ce stici s obzirom kako je igrao. zna fudbal kao moreira, pritom je i fizicki mocan za razliku od portugalskog rekreativca. Ovo je fino uhvaceno. Za Leonarda cemo mozda da vidimo kakav je u Evropi, Moreira je stvarno delovao nemocno.
Azdaja Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Siguran sam da su nešto smuljali uz određene % Bilo bi to dobro pitanje za Ivicu, skoro pa sam siguran da će odigrati. Čini mi se da ima zahvalnosti u njemu, istrpeli su sve, rizikovali sa već pomenutim incidentima i isplatilo se i njemu i klubu. Hvala svima koji su videli ko je prosto kvalitetniji. ;>
Nikodije Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Siguran sam da su nešto smuljali uz određene % Bilo bi to dobro pitanje za Ivicu, skoro pa sam siguran da će odigrati. Čini mi se da ima zahvalnosti u njemu, istrpeli su sve, rizikovali sa već pomenutim incidentima i isplatilo se i njemu i klubu. Hvala svima koji su videli ko je prosto kvalitetniji. ;> eh tako smo i mi istrpeli vieiru, doveli ga nakon sto je odblejao u rusiji pre zvezdei pao u zaborav, rehabilitovali ga, a onda nam on zabio noz u ledja kada je bilo najvaznije. ne bih ja tu mnogo polagao nada u zahvalnost.
El Patron Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Da se Bjeka pitao nesto ne bi nikad zaigrao Leonardo u Partizanu "Ne znam, videćemo. Mire Radović je pojačanje, ostale ne poznajem. Šta sad, dolaze Brazilac ili Argentinac, da padnemo zbog toga u nesvest!? U redu, volim i ja Brazilce, ali sa ozbiljnom biografijom", kaže Bjeković za "Žurnal".
Goranz Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 juče je rekao da samo bog zna da li će ostati. verujem da je u pitanju neka varijanta 1+1 ugovora ako budemo imali malo sreće mogli bih smo da budemo nosioci u 3. krugu(ako do istog dođemo) Ne moraš da brineš, već u julu tempiramo formu za maj i odbranu titule.
Nikodije Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 ako budemo imali malo sreće mogli bih smo da budemo nosioci u 3. krugu(ako do istog dođemo) http://www.footballseeding.com/european-cups/champions-league-seeding-17-18/ moraju dva nosioca da ispadnu u drugom kolu, da bi ste vi postali nosioci u trecem. ako pogledamo ko su im protivnici u drugom kolu, mislim da su male sanse da se to desi.
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 ma polako sa nosiocima. bitnije je u kom ćemo sastavu dočekati kvalifikacije. i njukastl i anderleht smo, valjda, prošli kao anosioci
Recommended Posts