Toni Sumaher Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Vise srece nego pameti. Oduzeti od straha i dekoncentrisani. Mihajlovic.
aram Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Jesmo to opet ulozili klupsku blagajnu na iz dva u jedan? Ako, treba ojacati finansije pred mušemu
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 ovo malo što sam video, ćelavca sa gola hitno proslediti negde. bilo gde. može skupo da nas košta
Geo Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Bespotrebno iskljucenje Nikolica i parni zuti Ostojica , koliko god bili u pravu. Bice cupavo u Nisu sa ovim indijancem na golu i bez Ostojica ispred njega, uz ovako nabrijane ali i slepe sudije ...
Cash Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Bespotrebno iskljucenje Nikolica i parni zuti Ostojica , koliko god bili u pravu. Bice cupavo u Nisu sa ovim indijancem na golu i bez Ostojica ispred njega, uz ovako nabrijane ali i slepe sudije ... Sta se bojiš laganica 2-0 za nas u Nisu
Kreator Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 (edited) Bespotrebno iskljucenje Nikolica i parni zuti Ostojica , koliko god bili u pravu. Bice cupavo u Nisu sa ovim indijancem na golu i bez Ostojica ispred njega, uz ovako nabrijane ali i slepe sudije ... Srećom vraća se Everton, tako da ćemo se skrpiti nekako. edit: @ Cash Objasnio , možda eventualno 1 - 2. Edited May 13, 2017 by BlackGeorge
Kreator Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 (edited) slavlje sa fudbalerima Edited May 13, 2017 by BlackGeorge
April Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Vreme sporta i razonode. Meni ovo super, Vučić i njegove gluperde predano rade za nas, Henmanovo brdo govna da jede
kud u maglu Simoviću Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 +1 histerija po socijalnim mrežama, utakmica sa vošom, ovo juče je samo i isključivo proizvod bahaćenja polovine* srbije * kako kaže žurnal u jučerašnjem naslovu "pola srbije danas navija za voždovac"
MayDay Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ja stvarno ne pratim Jelen Super Ligu, ali sad gledam rezultate jer je potpuno ludilo ovo što se dešava. Uglavnom, otvaram Blic app juče i vidim prvu vest o FKP pobedi, gde umesto agencijski neutralnog tona imaš neku zapitanost zašto FKP nije dao gol i u prvom poluvremenu. Da me ne shvate pogrešno, ja volim kritički pristup, ali otkad je sveta i veka te prve vesti po završetku utakmice imaju newswire ton, a ne mučko insinuiranje i optužbe. Kad je počeo ovaj neprofesionalizam?
kud u maglu Simoviću Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ja stvarno ne pratim Jelen Super Ligu, ali sad gledam rezultate jer je potpuno ludilo ovo što se dešava. Uglavnom, otvaram Blic app juče i vidim prvu vest o FKP pobedi, gde umesto agencijski neutralnog tona imaš neku zapitanost zašto FKP nije dao gol i u prvom poluvremenu. Da me ne shvate pogrešno, ja volim kritički pristup, ali otkad je sveta i veka te prve vesti po završetku utakmice imaju newswire ton, a ne mučko insinuiranje i optužbe. Kad je počeo ovaj neprofesionalizam? odprilike posle one sezone "gračanica čeka titulu". posle šest godina dominacije nakupilo se svačega tu, mediji naklonjeni zvezdi, a to je (velika) većina osetili su državni vetar u leđa, a kako je novinarska prefesija degradirana proteklih decenija raznorazni šljam je isplivao i sad leči frustracije i nalazi se prozvanim da iznese svoj sudblicz, žurnal, mocartsport ne verujem da mogu da se proberu dva novinara iz tzv sportskih rubrika juče je žurnal stavio na naslovnu "pola srbije navija za voždovac" u najavi utakmice fkp - fkv batali to, šta god te interesuje u vezi sa fk partizan svrati ovde
Recommended Posts