Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Ovo je revanš. U prvom meču je bilo 1-1.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Da Dragan Isailovic nas je spasio u zadnjem minutu

Posted

hvala, ljubazan si

:)

mora da je prepiska sa nikodijem uticala na tvoje ponašanje

Posted

Stavio je prst na celo i revidirao svoje stavove.

Morace Leo u igru.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

šta je sad odbranio narodni heroj :Hail:

Posted

baš htedoh da pitam šta sam propustio

ovo polufinale ima revanš, ili se ide na produžetke, ili pak odmah penaltici?

Dzabe revans ako je 0-0. Gol u gostima vredi dvostruko tako da se nikolicu moze o glavu lako obiti taktiziranje sa leonardom na klupi.

Posted (edited)

šta je sad odbranio narodni heroj :Hail:

odmah neku školu da nazove o po njemu

e

@đorđije

čuo te je gospodin nikolić

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Dupli udarac, povreda Everona i plumber's crack naseg fizioterapeuta u krupnom planu.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Ovo je jedna od onih tuznih utakmice, kada su obe ekipe zadovoljne rezultatom 0:0 ...

Edited by Geo
Posted

Tužnih 90 min plus previše previjanja po travi

Posted (edited)

Posle ovih 0 - 0 i jajarenja, za nijansu veće šanse u revanšu dajem Vojvodini. Jajarenje se retko kada isplatilo pa sumnjam da će i ovog puta. Dovoljno je da se zabiju na svoju polovinu, čekaju kontre i daju jedan gol....mi onda moramo dva. Jesmo mi bolji od Vojvodine, ali ne toliko da igraš na 0 - 0 pa da se nadaš da će da skinu gaće na JNA, da se uplaše. Oni skidaju gaće samo Zvezdi. Krv ćemo da prolijemo za prolaz u finale, a voleo bih da uđemo samo zbog novog dvomeča sa Zvezdom.

Edited by BlackGeorge
Posted

Verovatno nisi primetio, to pravilo se primenjuje tek nekih dvadesetak godina, ali igra se jedna utakmica.

Posted

Verovatno nisi primetio, to pravilo se primenjuje tek nekih dvadesetak godina, ali igra se jedna utakmica.

Pretpostavljao sam da je jedna...ali sam se nadao da su dve.  :D

Posted

Posle ovih 0 - 0 i jajarenja, za nijansu veće šanse u revanšu dajem Vojvodini. Jajarenje se retko kada isplatilo pa sumnjam da će i ovog puta. Dovoljno je da se zabiju na svoju polovinu, čekaju kontre i daju jedan gol....mi onda moramo dva. Jesmo mi bolji od Vojvodine, ali ne toliko da igraš na 0 - 0 pa da se nadaš da će da skinu gaće na JNA, da se uplaše. Oni skidaju gaće samo Zvezdi. Krv ćemo da prolijemo za prolaz u finale, a voleo bih da uđemo samo zbog novog dvomeča sa Zvezdom.

Dobicemo ih 4:0 na jna. A onda cigane 6-7:0 zato sto su bezobrazni. Samo da ne sudi ovo djubre od danas.

Posted

Pretpostavljao sam da je jedna...ali sam se nadao da su dve.  :D

Staro dobro nadanje vezano za prvu bračnu noć...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...