Cash Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 I da pobedimo 10:0 , titulu necemo videti, sudije su zatvorile prvenstvo jos u proslom derbiju ... Cekaj bre sta se gleda u slučaju da budemo izjednaceni na tabeli?
Cash Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Ko je bio bolje plasirani pre podele bodova ... E jbg onda je sve gotovo Geo grobaru
MocaVukotic Posted April 16, 2017 Author Posted April 16, 2017 dobro, to je logično, bili su prvi u regularnom delu + im je prepolovljena prednost. naravno da je gotovo, iz hiljadu i jednog razloga, ali mi se čini da je prvi od hiljadu loš start prvenstva. šteta zbog prosutih bodova na startu u relativno lakim mečevima.
twisted Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 eto ako već tipujem, ja kažem da će biti iz x u 2, rez 0:1
bradilko Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Puni samo. +10000di si bre njujorkeru? nema ni onog sto je imao roda blagojevica.
Њујоркер Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Tuj sam, samo nemam vremena da postujem. Ziska, goso, a?:))))
El Patron Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ne mogu da se setim koji lik je izvadio statistiku Tavambe kad je dosao i pitao se kakva budala trebas da budes da takvog igraca dovedes. Ne vezano za gol danas je najzasluzniji za pobedu, uz Leonarda naravno, a neki bi rekli i sudije Grujica
Kreator Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ne mogu da se setim koji lik je izvadio statistiku Tavambe kad je dosao i pitao se kakva budala trebas da budes da takvog igraca dovedes. Ne vezano za gol danas je najzasluzniji za pobedu, uz Leonarda naravno, a neki bi rekli i sudije Grujica Tawamba mnogo znači za igru Partizana u napadu. Kada je dolazio ja ga uopšte nisam video kao nekog od glavnih strelaca u Partizanu, već kao igrača koji će svojom snagom, korpulencijom da pravi pometnju i odvlači pažnju kod protivnika, plus eventualno pasovima da razigrava Leonarda i Đurđevića..
Recommended Posts