Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

nego hoće li taj leonardo?

eno na instagramu se vodi pravi rat

:lolol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Neka ostane zapisano da je 1 Zajic pokazao vise od 1 Luisa Suareza, vo vjeke vjekov, amin.

Posted

Tu je i pojacanje, nikad spremniji Bozinov u zadnjih 10g

tmt_trening-utakmica_6-19-2016_01_37465.

Posted

Majstor na petoparcu, Bugarska cigra. Samo da ostane, ima da iskida Tutaldo

Posted

nego hoće li taj leonardo?

eno na instagramu se vodi pravi rat

:lolol:

ne verujem. to je po mom mišljenju "suma" dva. žvaka za navijače da žvaću dok ne prođe prelazni rok i onda slavodobitno kažu "evo, imamo marjanovića. to je naš talenat iz omladinske škole".

Posted

Voleo bih da gresim i da ovaj bude novi moreira, ali mi se cini da se nece dugo zadrzati kod nas. Oticice na jedan put do rodne grude da vidi staru majku i necemo vise cuti za njega.

Posted (edited)

to kao kad je taribo išao u minhen, pa ga zeka vraćao sa aerodroma sa 15 kofera

^ne plašim se mnogo toga. veliki smo lihvari

e

tek sad videh đorđijev post

ivica iliev

:Hail:

e2

đorđije jel ima neki yt za leonarda?

:)

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

cudi me da ste zadrzali i bandalovskog i vulicevica, dva iskusna, i verovatno ne jeftina igraca, na istoj poziciji

Posted

Ide Vulićević ako bude ponuda.

Posted

Mislim da oboijica imaju dozvolu da idu, ali izgleda da nije bas neka tuca za njihov potpis. 

Posted

Za Vulićevićev svakako nije. Ja ne bih puštao Bandalovskog, meni je skroz dobar.

Posted

Zar nije dao evrigo a sudija poništio zbog nepostojećeg ofsajda?

Mislil da na toj utakmici kod 0:0 , Spasic nije dosudio i jedan penal , koji bi relno priznala i sudijska komisija u sastavu Terzic-Covic-Vesic ...

p.s. Stigao stvarno Leonardo ? Sada smo popunjeni i na poziciji dileje, koje je ostalo upraznjeno od odlaska ringle™ i jos nekih asova ...

Posted

Jebem ti posao i kad se zaposlih ... Pricaj, pliz , sta kaze ! Jel navijao za nas od malih nogu i jel mu se napokon ispunila zelja ?  :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...