Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Nikolic ako ima malo mozga na klupu moraju Gogua, Bogosavac, Brasanac, Saranov, a i Vulicevic, ali nema ko da ga zameni.

Kakva pojačanja, bacili pare na Đurđića i Leonarda (a verovatno se i Radović solidno opario u poslednjem ugovoru u karijeri) i sad nema dalje.

+1

navedeno je dakle pola tima + uzasni ilic i ocajni mihajlovic veceras. ostatak (vulicevic, balazic, stevanovic, radovic i bozinov) je samo neki jsl nivo, nista vise. s ovakvim rosterom ni 1 murinjo ne bi imao sta da trazi. 

izuzev puskarica i eventualno evertona na nasoj stani, vojvodina je na svakoj poziciji kvalitetniji tim od nas. fizicki mnogo jaci (cini mi se u proseku skoro za glavu visi od nas), znacajno brzi, tehnicki za tri klase bolji, jos smo dobro i prosli.

meleg, palocevic i trujic su tri igraca o kojima mi mozemo samo da sanjamo sada.

nas najveci problem je sto nemamo kvalitetne igrace, mi tesko da imamo tri igraca oko kojih bi se pravio tim. dakle, i da ova uprava ode, sledeca je u jos vecim govnima - bukvalno nece imati s cime da rade. a tesko cemo imati srece ko cigani prosle godine da kupimo 4-5 dobrih stranaca koji bi izneli sezonu i nesto konkretnije uradili. sledi nam jos veci kanal od ovog u kom smo trenutno.  :cry:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Kaze rasista, da je izveo evertona a ostavio brasnjavog, jer ovaj drugi ima izrazenije ofanzivne karakteristike, nema veze sto je najgori na terenu. Koja budala.

Posted

Ovoliko loše nismo delovali sa Golubovićem i Kosovićem prošle sezone (znam, kakvi igrači). Nisam stekao utisak da su igrači Vojvodine naročito tehnički potkovani ali imaju snagu i brzinu da igraju u oba smera što je za većinu naših misaona imenica. Božinov je prilikom onog pasa Đurđića na početku drugog poluvremena iskazao agilnost i žustrinu kakva se još samo mogla videti u mojim nastupima na forumaškom fudbalu. Radović je bivši igrač, Vulićević prespor da igra beka (ili bilo šta drugo). Ta trojica ne smeju da igraju, za početak, a oni su bili u startnoj postavi.

Posted (edited)

Jbt, pojma nemam ko vam je taj (tridesetogodisnji) Djurdjic, ali novine i vi ko da se vratio u najmanju ruku Jovetic... Gde se taj proslavio™, ozbiljno pitam?   :mellow:

Tacno sam znao(osecao) da je neka teska prevara u pitanju ...  :fantom:
Edited by Geo
Posted

^^ u norveškoj :lolol:

- odigrao je za malme prošle jeseni 4 meča u kvalifikacijama za lš i dao 1 gol red bull-u, u grupnoj fazi na 6 mečeva je igrao u proseku 75 min i dao 0 golova

- u sezoni 2012/13 je dao 3 gola twenteu i 1 hanoveru u grupnoj fazi le što ga je preporučilo za kupovinu gf, te zime odigrao je 15 tekmi i dao 5 komada ali ih nije spasao ispadanja u 2 ligu, tamo je naredne sezone dao 4 u 15 tekmi, što ga je preporučilo za kupovinu augsburgu, gde je dao 1 i slovima jedan zgoditak u 16 tekmi, uz 2 asistencije, škartirali su ga posle jesenje polusezone i dobio je šansu na samo 5 tekmi po 10-tak minuta u prolećnom delu sezone

- pre godinu dana su ga poslali u malme gde je u 12 tekmi njihove lige potvrdio da je, poput tute  <_<  majstor za slabe protivnike sa 5 golova i čak 7 asistencija

- proleće je proveo u fortuni u 2 ligi (2 gola  u 12 tekmi) prvih 11 mečava kao starter do sredine aprila kada su ga poslali na tribine

- nisi jedini ^_^

- ljudi su očekivali od igrača koji nema kvalitet za drugu švapsku ligu da nas uvede u le, donese pobede u derbijima i titulu...

Posted

Od kad je vama ilijev sd?

Posted (edited)

Kaze rasista, da je izveo evertona a ostavio brasnjavog, jer ovaj drugi ima izrazenije ofanzivne karakteristike, nema veze sto je najgori na terenu. Koja budala.

Rekao je pre toga da je imao dva izuzetno opasna starta a vec je imao zuti i da mu treba za sledece utakmice. Posle toga brasanac...ofanzivniji itd.

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

- nisi jedini ^_^

- ljudi su očekivali od igrača koji nema kvalitet za drugu švapsku ligu da nas uvede u le, donese pobede u derbijima i titulu...

Prevara na nivou ailtona. Samo sto je ailton nekada bio igrac, a ovaj...pitanje je da li ce ikada. Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Druga utakmica za redom u kojoj postizete gol, cestitke.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Nikolić od 3:35. objašnjenje zašto je zamenio evertona a ne brašanca od 6:04....a na kraju je rekao novinarima da "nema šanse" da mu se uprava meša u to da li neko "mora" da igra jer je skup igrač, ili neki drugi razlog.

Posted

https://www.mozzartsport.com/vesti/nikolic-zamera-igracima-na-odnosu-prema-dresu-napravicu-tim-bez-obzira-na-status-i-primanja/142725

Nikolić zamera igračima na odnosu prema dresu: Napraviću tim bez obzira na status i primanja!

“Čestitam Vojvodini na zasluženoj pobedi, tu nema nikakve dileme. Bila je bolja od nas. Hvala publici na pravom ambijentu koji je stvorila večeras. Ostaje žal i razočaranje što joj to nismo vratili u smislu kvaliteta igre i odnosom prema dresu. Pogotovo neki igrači“, rekao je Nikolić.

Na podpitanje o kojim pojedincima je reč, mladi stručnjak nije želeo da se izjašnjava.
“Ne bih o imenima, ali ćete videti već po sastavu za sledeće utakmice“

Naredni meč Partizan igra već u sredu u Ivanjici.

“Pojedini igrači su meni večeras pokazali neke stvari. Žao mi je što se to desilo na takmičarskoj, a ne na kontrolnoj utakmici. Govorim o odnosu prema igri. Zato je potrebno da oformimo grupu fudbalera koja bez obzira na status i visinu ugovora, oseća šta znači dres Partizana i koja je spremna da u svakom trenutku igra odgovorno“.

Nikoliću smo postavili pitanje da li smatra da će se izboriti za to s obzirom na, u srpskom fudbalu, pa i u Partizanu moguće pritiske odozgo u smislu naredbi uprave da neko mora da igra zato što je mnogo plaćen.
“Nema šanse. To kod mene nikad nije bilo, pa neće biti ni sada“.

Posted

ivane tomiću vrati se sve ti je oprošteno

:(

Posted

Ne razumem. Zašto Lalas?

verovatno zato sto je igrao za fk milicionar....  :fantom:

Posted (edited)

meleg, palocevic i trujic su tri igraca o kojima mi mozemo samo da sanjamo sada.

Palocevic ne znam kakav je igrac, a Trujic ne bi imao mesta ni sada u Partizanu. Veliki je navijac Partizana, juce mozda i namerno nije dao gol za 3-0, bar je tako izgledalo mnogima, ali nema nikakav kvalitet osim brzine, dobar je samo za kontra napade. Da je juce Trujic igrao za Partizan protiv Vojvodine on bi izgledao isto kao i Stevanovic ili Radovic.

Precrtao si ovamo Vulicevica, a upravo on je dozvolio taj zicer Trujicu posle pogresne procene, on nas je prosle godine kostao 50% primljenih golova. Samo sto nema ko da igra umesto njega, tako da bolje i on nego Miladin Stevanovic.

Edited by El Patron
Posted

ono sto je trujic sinoc pokazao je za tri koplja iznad stevanovica ili radovica. covek je znatno i brzi i jaci od obojice, o zelji da ne pricamo - fino nam ga je suknuo za ono od zimus/proletos.

za vulicevica sam i sam podeljen - s jedne strane, vidi se da se trudi, s druge deluje prilicno sporije u odnosu na pre godinu, dve i nekako mnogo vise davi loptu nego sto bi trebalo (u cemu mu prilicno pomazu staticni saigraci s te strane, sem evertona). sinoc je npr izblokirao cist gol pri 1:2 i centrirao za nas gol - dovoljno da bude bolji od vecine gorepomenutih - zato ga i precrtah.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...