katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Izgleda da smo nudili 800k +30% + bonuse za Pavlovica. Skupo al mislim da bi se isplatio. Sad bi mogli da uzmemo i drugog Babunski bradera pa ako ubodemo super.
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Izgleda da smo nudili 800k +30% + bonuse za Pavlovica. Skupo al mislim da bi se isplatio. Sad bi mogli da uzmemo i drugog Babunski bradera pa ako ubodemo super. Jebo te. Sreca sto ga nismo doveli.
Nemanja Posrbica Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 (edited) Jebo te. Sreca sto ga nismo doveli. Ako je istina oni su opičeni, mada ne verujem u taj podatak. Možda jedino ako je bio dogovor sličan kao za Srnića, da deo novca plate odmah, a da ostatak namire od budućeg iz sledećeg transfera. I onda je nerealno za naše uslove. Za novac koji bi uložili u Pavlovića, može se godišnje platiti 3-4 odlična fudbalera za naše uslove. Edited June 9, 2016 by Nemanja Posrbica
Pokojni Ruxin Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jel đurđević definitivno naš? Dobar poso, dovoljno mlad i talentovan da ga vratimo u život i prodamo za milione -_- Bi li mogao nešto po strani da odigra ili isključivo špic?
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ako je istina oni su opičeni, mada ne verujem u taj podatak. Možda jedino ako je bio dogovor sličan kao za Srnića, da deo novca plate odmah, a da ostatak namire od budućeg iz sledećeg transfera. I onda je nerealno za naše uslove. Za novac koji bi uložili u Pavlovića, može se godišnje platiti 3-4 odlična fudbalera za naše uslove. Procitao sam posle na nekim mestima da je ipak u pitanju 500.000 i 30%, sto je takodje mnogo ali realnije.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Ovo moje je iz krajnje nepouzdanog izvora. Mozda realnije za nase platezne sposobnosti al tesko da ces sa takvom ponudom moci da pariras jakoj inostranoj ponudi. Mislim da bi se i jedna i druga varijanta isplatile i steta sto nije dosao. Edited June 9, 2016 by katamaran
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Ovo moje je iz krajnje nepouzdanog izvora. Mozda realnije za nase platezne sposobnosti al tesko da ces sa takvom ponudom moci da pariras jakoj inostranoj ponudi. Mislim da bi se i jedna i druga varijanta isplatile i steta sto nije dosao. Covece, to je samo obestecenje, s platom bi nas izasao ne manje 1.2 miliona. Znas kakvog igraca mozes da dovedes za platu od milion evra i to za 100% ugovor, da ne delis procente. Edited June 9, 2016 by harper
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Milion evra godisnje. Logicnije je za platu 3x 300k ako vec tako gledas. Sa takvim mozes dobro da prodjes al sam ubedjen da bi Pavlovic posle dve godine bio prodan za vise miliona. U medjuvremenu bi imali vrhunskog domaceg napadaca i mogli bi da dovedemo stranca na drugoj poziciji.
Dimitrije Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Kakvi su vam bre to pouzdani izvori kada za manje od 24 h cela carsija bruji o ceni i procentima? Pozdani sio mi ga djura.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Pouzdani? Napisao sam da je izvor krajnje nepouzdan.
Dimitrije Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Mislio sam da se zezate kada ste napisali "nepozdan". Zasto biste citirali krajnje nepozdan izvor i debatovali oko cene i procenata na osnovu dobijhene vesti?
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Kod nas pouzdanih izvora prakticno i nema. I mediji se gadjaju ciframa koje nacuju na netu. Ja samo kazem da mislim da bi se i ova cifra isplatila.
Mil@n Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Zasto biste citirali krajnje nepozdan izvor i debatovali oko cene i procenata na osnovu dobijhene vesti? Zato što je ovo forum, na forumima se priča o takvim stvarima.
Кристофер Лумумбо Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Znas kakvog igraca mozes da dovedes za platu od milion evra i to za 100% ugovor, da ne delis procente. Znam, ercega.
Recommended Posts