Rumpelstiltskin Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Kakvo je raspolozenje pred tekmu? gospodja vanredno prebrisala teve projemnik, kokicar zavrsen na vreme, kablovska placena, svi uslovi ispunjeni za vrhunski uzitak
W.F.C. Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Istih stalnih 500 ko i u svaku ligu koji igra Radnicki...
Dali_man Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 gospodja vanredno prebrisala teve projemnik, kokicar zavrsen na vreme, kablovska placena, svi uslovi ispunjeni za vrhunski uzitak Ja sebi obezbedio i lutku na naduvavanje za after party.
Captain_Darling Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Неко дување ће сигурно да падне, само да видимо хоћемо ли опет ми да га дувамо или... Видећемо шта ће да нам кажу кладионице, они најбоље знају.
MaErAkLoIJA Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Visimo i za UEFA licencu ali kako stoje stvari nece nam biti ni potrebna... http://www.mozzartsport.com/vesti/uefa-licence-tri-kluba-dobila-zvezda-i-partizan-nisu-jos/165311
W.F.C. Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Vreme je da se vratimo staroj oprobanoj taktici...Da povedemo rano i onda cuvamo 1:0 do kraja. Ili varijanta 2, 2:0, pa brzi gol gostiju i onda cuvamo 2:1 do kraja... Tad smo bar pobedjivali
Redrooster Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 (edited) . Edited April 22, 2017 by Redrooster
W.F.C. Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Juce smo odbijeni za evro licencu kod Prvostepene komisije FSS. Mi, Mladost i Vojvodina, cini mi se. Kod nas finansije i infrastruktura su problem. Napredak jedva dobio zbog loseg stanja svog stadiona. Znaci stari stadion Mladost u Krusevcu u boljem je stanju od novog Caira, bruka za nas. Omladinci pobedili danas i maltene obezbedili opstanak.
Rumpelstiltskin Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Javor trtne Mladost, i opet smo u igri. Jedino sto nas jebu zadnja dva kola :D
MaErAkLoIJA Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Javor trtne Mladost, i opet smo u igri. Jedino sto nas jebu zadnja dva kola :DJesmo ako odigramo dobro do kraja. To me najvise brine. Nemamo nista od igre plus odbrana nula. Jedva cekam ovu utakmicu jer ce pokazati mmnogo toga. Prvo da li smo se mobilisali i uozbiljili do krajnjih granica. Ako pocnu da ginu i oru ono brnjiste mozda im i poverujem. Protiv Javora racunam pobedu i lepu mogucnost da se ociste kartoni ako je uopste bilo namestanja? Drugo, videcemo na koliko smo publike spali i kako pogubna politika cene karata u kombinaciji sa brilijantnim igrama utice na navijace???
Rumpelstiltskin Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Mislim da obaramo negativni rekord odkad se vrnusmo u super ligu, kup incl.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Mislim da obaramo negativni rekord odkad se vrnusmo u super ligu, kup incl. +1
Recommended Posts