Captain_Darling Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Има ли негде снимак тог немилог догађаја, ценим га да је то било најзанимљивије јуче на стадиону с обзиром на приказану беспоштедну борбу на терену...
ackonish Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Kao i mnogi naši mečevi, nije bilo snimaka, a ni prenosa :D
Constantin Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Има ли негде снимак тог немилог догађаја, ценим га да је то било најзанимљивије јуче на стадиону с обзиром на приказану беспоштедну борбу на терену... Kako za koga "nemili dogadjaj"....neki su baš uživali u prizoru
W.F.C. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Inace, zanimljiv podatak, gledano unazad zadnjih 5, 15 i 20 utakmica u ovoj sezoni, imamo najgoru formu od svih ucesnika plej ofa... Mozda i do desetak prosutih bodova cak i kad se od njih oduzmu i neke tesno dobijene utakmice... Losija sezona od prethodne za sad.
Constantin Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Kao i mnogi naši mečevi, nije bilo snimaka, a ni prenosa :D Nisi se setio, pošto ti dobro ide, da upriličiš live video :0.6:
Rumpelstiltskin Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Ne brinite, puška je zakočena. Eksplozija kreće u utorak
Constantin Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Do Djurjdevdana, kada budemo gostovali u Kruševcu, imaćemo 5 bodova više od Napretka. Ako u Kruševcu ne izgubimo LE 100% sigurna. Ako Zvezda reši pitanje titule u utorak i nju ćemo dobiti na RM u poslednjem kolu, a ako je potreban 1 bod, igraćemo nerešeno ;)
W.F.C. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Bar 6 od 7 ovih nasih sudbonosnih bitaka ce gledamo, jedino u Lucani ne. 3 su na Cairu, gostovanja Zvezdi i Vosi bice prenosi, a u Krusevac se moz ode...
Constantin Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Bar 6 od 7 ovih nasih sudbonosnih bitaka ce gledamo, jedino u Lucani ne. 3 su na Cairu, gostovanja Zvezdi i Vosi bice prenosi, a u Krusevac se moz ode... Beše i sad protiv Voše???...a Djurdjovdan mi slava, muljo idenje u Kruševac...jedino ako pobegnem, al će me biju kući i će se primeti, jer sam "Gazda Ivko"...
W.F.C. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 (edited) Beše i sad protiv Voše???...a Djurdjovdan mi slava, muljo idenje u Kruševac...jedino ako pobegnem, al će me biju kući i će se primeti, jer sam "Gazda Ivko"... Pa ako sad RTV ne prenosi nikad nece, tako ga cenim. Ce pobegnes ako bude mlogo odlucujuca utakmica, a nesto se ne nadam preterano za sad... Edited April 14, 2017 by W.F.C.
Constantin Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Pa ako sad RTV ne prenosi nikad nece, tako ga cenim. Ce pobegnes ako bude mlogo odlucujuca utakmica, a nesto se ne nadam preterano za sad... Sa svog "ispraćaja" sam pobego zbog utakmice, zapili se ljudi, nisu ni primetili da me nema (Budućnost Titograd nam gostovao), al ovde sam "glavni" će primete gosti da me nema.... . Razmišljam se da pomerim sve za jedan dan...ili da uputim zahtev da se utakmica pomeri za jedan dan...nema treće ;)
Dali_man Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 Sa svog "ispraćaja" sam pobego zbog utakmice, zapili se ljudi, nisu ni primetili da me nema (Budućnost Titograd nam gostovao), al ovde sam "glavni" će primete gosti da me nema.... . Razmišljam se da pomerim sve za jedan dan...ili da uputim zahtev da se utakmica pomeri za jedan dan...nema treće ;) Pa nece se valjda igrav na crveno slovo?
Constantin Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Pa nece se valjda igrav na crveno slovo? Ne staj mi na muku be...
katamaran Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Sa svog "ispraćaja" sam pobego zbog utakmice, zapili se ljudi, nisu ni primetili da me nema (Budućnost Titograd nam gostovao), al ovde sam "glavni" će primete gosti da me nema.... .
Redrooster Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Znao si koju ću izaberem ;)Ja mislim da je prica malo drugacija...
Recommended Posts