MaErAkLoIJA Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Mi smo jedini tim koji da gol i onda ga protivnik pregazi. Izgleda posle tog naseg penala nismo presli centar. Dali nam gol posle pet minuta i pritiskali do kraja. Imamo si taj neki mentalitet, jako cudan !!!
Constantin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Će ispadnu Čarapani bolji "majstori" od nas.. ;)
Rumpelstiltskin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Ima nas carapani podjebavaju sledeće 5 godine Ispusi ga Lalat Obezbedismo playoff Malo li je.....
Dali_man Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Dobra stvar je sto se vracamo neporazeni, losa sto nam taj bod ne znaci nista.
Dali_man Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Možemo li do petog ? Ako Spartak otkine bar bod Lucancima a mi dobijemo Javor.
Rumpelstiltskin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Ako Spartak otkine bar bod Lucancima a mi dobijemo Javor. Hm .....
Dali_man Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Spartak se zajebo protiv metalca, da je dobio, Cuka bi teoretski ispala iz borbe za plej of. Ako se dobro secam, mi kao 6. igramo protiv vecitih zadnja dva kola?
Constantin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Spartak se zajebo protiv metalca, da je dobio, Cuka bi teoretski ispala iz borbe za plej of. Ako se dobro secam, mi kao 6. igramo protiv vecitih zadnja dva kola? Uh...opet..
Rumpelstiltskin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Spartak se zajebo protiv metalca, da je dobio, Cuka bi teoretski ispala iz borbe za plej of. Ako se dobro secam, mi kao 6. igramo protiv vecitih zadnja dva kola? Da, da, poranio sam sa Lalatom ...
Recommended Posts