Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

good lord predstoji nam jos 1 gigantsko mucenje u finalu.

Ne volim Mareja jer je oba GSa uzeo tako sto mu ih je Novak dao na tacni svojim epskim raspadom. Ako sve bude regularno u nedelju Novak se pita. Ako bude kise i stani-kreni, onda moze da bude svasta.

good lord predstoji nam jos 1 gigantsko mucenje u finalu.

Pa, ne mozes da osvojis GS setnjom kroz park, protiv nekog top igraca mora da se igra.

Da, standardno negledljiv mec u najavi. :yawn2:

Inače, možda se neko seća da sam pitao koja je kvota i da li ima igra da se pogađa ko igra finale, hteo sam da igram Marej Đoko, ali sam odustao kada mi je ortak koji radi u Mozzartu rekao da je kvota samo da Marej igra finale tipa 2.5 što je značilo da je na Novaka još manje pa sam odustao.

A baš sam hteo da uletim opasne pare, jednu crvenu  :cool:

Pa, ne mozes da osvojis GS setnjom kroz park, protiv nekog top igraca mora da se igra.

zelim samo 1 setnju. zelim epski raspad andyja.

Kome vise odgovara natopljena sljaka - Nolu ili Mareju?

Mareju

Ovakog Mareja da gađaš malokalibarskom....i to bi zaludan vratio.

Imam osećaj da mož se brani cijeli dan do podne...pauza za ručak...i onda do drugog dnevnika.

+1

uzasno dosadno stvorenje

Mareju

:fantom:

cao Dudonzije, kako tika taka  :) ?

po ambreli...u nedelju sitna kiša u 16-17...a bogumi i 19h.

neimali krova nad glavom ikad.

:fantom:

cao Dudonzije, kako tika taka :) ?

Dobro je, dobro, fala :)

Murray je prosao sito i reseto na ovom turniru. Lepi Rade ga je dobro namucio,  pa onda i Burgue. Karlovic je bio lagan, ali onda Isner imao set loptu na servis u prvom setu, pa Gasquet dobio prvi set i dosao do TB u drugom... i sada ovo sa Wawom, posle Karlovica "najlaksi" mec koji je imao.

NJole pak sem Bautiste Aguta igrao na jednoj nozi, tek u 1/4 finalu malo dodao gas i isprasio Berdycha i Thiema. 

ako bude NJole odigrao kao polufinale prosle godine nema Murray sta da trazi. sve ostalo moze biti jako neprijatno. 

Po Meteo France, u nedelju ce biti oblacno/suncano sa mogucim pljuskovima.

Bice suncano :D

Inače, možda se neko seća da sam pitao koja je kvota i da li ima igra da se pogađa ko igra finale, hteo sam da igram Marej Đoko, ali sam odustao kada mi je ortak koji radi u Mozzartu rekao da je kvota samo da Marej igra finale tipa 2.5 što je značilo da je na Novaka još manje pa sam odustao.

A baš sam hteo da uletim opasne pare, jednu crvenu :cool:

ako je kvota da Nole igra finale bila mozda 1,7 izlazi na oko 4, sto nije bilo ni lose ali premalo za singl. mozda kombinovano sa jednom kvotom 4 da Serena ne osvoji... [emoji51]

...poslato sa prinudnog...

• Author

Marej da peva ako uzme set :fantom: