Jump to content
IGNORED

Roland-Garros 2016

Timmy

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

good lord predstoji nam jos 1 gigantsko mucenje u finalu.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

180

• Max Morlock

168

• renne

154

• Timmy

139

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne volim Mareja jer je oba GSa uzeo tako sto mu ih je Novak dao na tacni svojim epskim raspadom. Ako sve bude regularno u nedelju Novak se pita. Ako bude kise i stani-kreni, onda moze da bude svasta.

Posted

good lord predstoji nam jos 1 gigantsko mucenje u finalu.

Pa, ne mozes da osvojis GS setnjom kroz park, protiv nekog top igraca mora da se igra.

Posted

Da, standardno negledljiv mec u najavi. :yawn2:

Posted

Inače, možda se neko seća da sam pitao koja je kvota i da li ima igra da se pogađa ko igra finale, hteo sam da igram Marej Đoko, ali sam odustao kada mi je ortak koji radi u Mozzartu rekao da je kvota samo da Marej igra finale tipa 2.5 što je značilo da je na Novaka još manje pa sam odustao.

A baš sam hteo da uletim opasne pare, jednu crvenu  :cool:

Posted

Pa, ne mozes da osvojis GS setnjom kroz park, protiv nekog top igraca mora da se igra.

zelim samo 1 setnju. zelim epski raspad andyja.

Posted

Kome vise odgovara natopljena sljaka - Nolu ili Mareju?

Mareju

Posted

Ovakog Mareja da gađaš malokalibarskom....i to bi zaludan vratio.

Imam osećaj da mož se brani cijeli dan do podne...pauza za ručak...i onda do drugog dnevnika.

+1

uzasno dosadno stvorenje

Posted

Mareju

:fantom:

cao Dudonzije, kako tika taka  :) ?

Posted

po ambreli...u nedelju sitna kiša u 16-17...a bogumi i 19h.

neimali krova nad glavom ikad.

Posted

:fantom:

cao Dudonzije, kako tika taka :) ?

Dobro je, dobro, fala :)

Posted

Murray je prosao sito i reseto na ovom turniru. Lepi Rade ga je dobro namucio,  pa onda i Burgue. Karlovic je bio lagan, ali onda Isner imao set loptu na servis u prvom setu, pa Gasquet dobio prvi set i dosao do TB u drugom... i sada ovo sa Wawom, posle Karlovica "najlaksi" mec koji je imao.

NJole pak sem Bautiste Aguta igrao na jednoj nozi, tek u 1/4 finalu malo dodao gas i isprasio Berdycha i Thiema. 

ako bude NJole odigrao kao polufinale prosle godine nema Murray sta da trazi. sve ostalo moze biti jako neprijatno. 

Posted

Po Meteo France, u nedelju ce biti oblacno/suncano sa mogucim pljuskovima.

Bice suncano :D

Posted

Inače, možda se neko seća da sam pitao koja je kvota i da li ima igra da se pogađa ko igra finale, hteo sam da igram Marej Đoko, ali sam odustao kada mi je ortak koji radi u Mozzartu rekao da je kvota samo da Marej igra finale tipa 2.5 što je značilo da je na Novaka još manje pa sam odustao.

A baš sam hteo da uletim opasne pare, jednu crvenu :cool:

ako je kvota da Nole igra finale bila mozda 1,7 izlazi na oko 4, sto nije bilo ni lose ali premalo za singl. mozda kombinovano sa jednom kvotom 4 da Serena ne osvoji... [emoji51]

...poslato sa prinudnog...

Posted

Marej da peva ako uzme set :fantom: