June 3, 20168 yr Author Ali zasto bi se oba muska polufinala igrala u isto vreme na turniru gde se do sad nije video pristojan mec Pretpostavljam strah od kise najvise. Ali naravno i mogucnost bolje naplate karata ako na oba terena imaju vrhunski program.
June 3, 20168 yr Rafa izgleda ne igra ni u Londonu. Rekao bih da se polako sticu uslovi da on i Rodzer zajedno sledece godine prirede jedan "kobebrajant" performans od kojeg ce Nike opasno da profitira.
June 3, 20168 yr Ako pod London misliš Wimbledon, ja zbilja ne mogu da se setim kad je Rafa poslednji put tamo stvarno učestvovao. 2011. kad je izgubio finale od Đokovića, mislim. Ovo ostalo je sve više ličilo na turističke posete nego na stvarno učestvovanje.
June 3, 20168 yr Ako pod London misliš Wimbledon, ja zbilja ne mogu da se setim kad je Rafa poslednji put tamo stvarno učestvovao. 2011. kad je izgubio finale od Đokovića, mislim. Ovo ostalo je sve više ličilo na turističke posete nego na stvarno učestvovanje. Jeste ali je dolazio, sad zbog povrede uopste ne dolazi. Imao je skoro jako dugu pauzu, taman kad se malo povratio sad ce da napravi jos jednu, meni to pomalo deluje kao fade out.
June 3, 20168 yr Vrlo je moguće da si u pravu. S druge strane, takođe vrlo je realna mogućnost da jednostavno ne želi da se cima nedovoljno pripremljen na turniru za koji zna da mu treba sreće da ode do druge nedelje i koji nema šanse ni u ludilu da osvoji.
June 3, 20168 yr ne završi Muguruza još Ima jos do trojke. Hajde, bre, Ugurzguza, nemoj da zajebavas.
June 3, 20168 yr Pretpostavljam strah od kise najvise. Ali naravno i mogucnost bolje naplate karata ako na oba terena imaju vrhunski program. Karte na SL su 10 evra. :) Edited June 3, 20168 yr by Time Crisis
June 3, 20168 yr Pa sad je jasno. villainder ustvari nije dobro video do sad. A ova kolegica ko gipsanu kragnu dima.