Grandilof Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Imam i ja pitanje vezano za one kvote pre turnira. Kako recimo na osvajanje RG kvota na Djokana 1.7-1.9, na Nadala 4, pa da igram samo poslednja dva meca od njih dvojcice u mnozenju bih dobio vecu kvotu, i onda dodati kvotu sa jos pet kola pre, pa da je i 1.05 nakupi se tu mnogo vise. Sto bi neko normalan igrao ovako pre turnira ?
Timmy Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 (edited) Ako dodje do tog polufinala bice kvota 1.3 na Novaka i 3.5 na Nadala. Ne brini, neces naci nacin da im doskocis :D Edited May 20, 2016 by Timmy
Grandilof Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Pa upravo to si potvrdio, recimo ko igra na Nadala tih 3.5 i u finalu mora biti barem 1.4 na njega to je vec 4.9 i ima jos pet kola pre toga...
Jean-Luc Picard Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 To je najveća glupost...uvek ću radije da igram kolo za kolo. Ako negde puknem, pukao bih ionako a osiguran sam u slučaju neke predaje, walkovera...a u krajnjoj liniji uvek mogu da se povučem nakon nekog kola ako izračunam da mi se isplati.
duda Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 :0.6: :0.6: :0.6: samo vi smejte, ja ću da se samokvotujem , naravno sa sa prezirom spram vas nevernih toma, kada ana bude igrala 1/8
Malvo Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Zbog fenomenalno reziranog prenosa zreba nisam ni primetio da se Lajovic i Troicki sastaju u drugom kolu ako pobede svoje protivnike. I dalje nema zvanicne potvrde protiv koga igra Djere, ali ako je 15. kvalifikant, onda je na samom kraju zreba i igra protiv nekog Francuza, a u drugom kolu potencijalno protiv Mareja.
Cash Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 samo vi smejte, ja ću da se samokvotujem , naravno sa sa prezirom spram vas nevernih toma, kada ana bude igrala 1/8 Dok je Ana igrala tenis ti bila pesimista a sad kad ga vise ne igra ti optimista.Kako je to moguce
duda Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Dok je Ana igrala tenis ti bila pesimista a sad kad ga vise ne igra ti optimista.Kako je to moguce pa eto, tako mi zanimljivije :D ali ne zbilja, pa pogledajte anin žreb, ima šansu za 1/8
duda Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 gledala sam je protiv pavljučenkove u rimu i nije bila loša
Malvo Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Istina, ali to je kod nje kratkog daha, danas uzbudjena, sutra nije. Opalice je vec Alertova u drugom kolu, rezultat 2:1.
Max Morlock Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 ...danas uzbudjena, sutra nije. Opalice je vec Alertova... Bolje danas nego sutra :o Sent from my SM-N910C
Cash Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Istina, ali to je kod nje kratkog daha, danas uzbudjena, sutra nije. Opalice je vec Alertova u drugom kolu, rezultat 2:1. Ana i Lucie če skupa ruku pod ruku pravac aerodrom nakon drugog kola. Duda bas je težko pobediti raspalu pavljicenkovu
Malvo Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Dobra je bila i Pavljucenkova na tom mecu. Djere, kao cetrnaesti kvalifikant, ipak protiv Dzordana Tompsona, u potencijalnom drugom kolu na pobednika meca Karlovic-Montanjes. Super bi bilo da makar udje u drugo kolo. Tim i Zverev sutra igraju finale Nice, a trebalo da se sastanu i u trecem kolu RG. Novo veliko rivalstvo na pomolu ^_^
Recommended Posts