SNARC Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 - E sad..ti pazaris sprat ceo kod nas..mi prijavimo da si to platila deset puta vise..ti potpises, dobijes oslobodjenje poreza od Amera i boli te uvo..Ako te i ovi tvoji navataju u necemu, imam ja frajera u Bugarskoj, grafolog..on ce sve da porekne bez problema Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
InvisibleLight Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) bar da mu prikenjava neko ko sam nije igrao najšablonskiji tenis od svih šampiona.... jel on izbacio bobu u SF vimbledona nakon sto je ovaj kiknuo mekinroa a i 'samoproglaseni komesar tenisa' je smor od duhovitosti, on i mac su bas loshi zabavljachi nek jurosport angazuje janpi nemca kad ga njole shutne i zadriglog bobishku i eto zabave a da je mech bio malo nezanimljiv je, jbg al samo u tom plejstejsn tenis modu njole moze do 19. GS-a edit - ova fotka malog i svonk mi je natuzniji momenat RG-a, bas me skenjalo jako/.. Edited June 5, 2016 by InvisibleLight
duda Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) Steve Tignor@SteveTignor Amazing effort by Djokovic to put disappointment of last year here behind him and dominate next 4 majors. Has career Slam & Djoker Slam. Edited June 5, 2016 by dùda
Takeshi Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 sad ocekujem da u narednim mecevima igra samo dropsotove. posle ce da se odvali od rutinskih trofeja, snobovski statisticari u panici.
Bujodrag Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 -devojka od milion dolara...hm Mali :Hail: Čekaj, čekaj, je l' to Mali like in mayor of Belgrade? Ako jeste, jbt, hoću i ja tako. U stvari, neću tako, nek pocrkaju u neizvesnosti.
renne Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 jel on izbacio bobu u SF vimbledona nakon sto je ovaj kiknuo mekinroa nije wim nego ao
renne Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Čekaj, čekaj, je l' to Mali like in mayor of Belgrade? Ako jeste, jbt, hoću i ja tako. U stvari, neću tako, nek pocrkaju u neizvesnosti. naravno da jeste
Bujodrag Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 naravno da jeste Au, jbt. Svašta ide na preispitivanje.
hausmaistor Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) Au, jbt. Svašta ide na preispitivanje. zar tebi nije mesto na onom smetlistu od topika dole, da se smeljujis stokinim fazonchichima? Edited June 5, 2016 by hausmaistor
Recommended Posts