Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 A pazte sad ovo Rui Patricio: "We will be the second most supported team" Portugal reserve goalkeeper is convinced the effort will his team to win the European Championship.
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) Pogba će realno da izdominira. Ali to i nije neka nauka, njega i onako imaju svi u timu Edited June 10, 2016 by Ruxin
ubibobi Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Kladionice naslucuju suprotno,tj. Paja je glavni baja a u napadu malko vece sanse Grizmana u odnosu na ono drvo Zirua
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Paja kad uđe sa klupe umesto marsijala? Moguće....
ubibobi Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Hmm. ne otkrivajmo bas sve karte...povedimo se Dziberovom taktikom
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Oprosti, danas sam u nekom božićnom raspoloženju -_-
Tolaa Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Stizu grupe za oko pola sata. Izgleda da ce Fei da se pridruzi, pa taman izbacujem svu trojicu onih sto ne znamo ko su.
Kanzas siti zez Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Poslednje izmene izvrsene. Kupio sam dva igraca od po 4 evra a prodao Dragovica i Cathcarta(teskom mukom). Kockam se,i nadam se da cu imati tri igraca iz odbrane koja ce istrcati na teren. Ostali delovi tima su brutalni Imam i Nolita!
Calavera Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Stizu grupe za oko pola sata. Izgleda da ce Fei da se pridruzi, pa taman izbacujem svu trojicu onih sto ne znamo ko su. klasicna mutljavina preko veze
Tolaa Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Fei ipak nece, tako da je od oko troje koje ne znam, upao Layton Team jer se prvi prijavio. Evo grupa: http://www.haxball.gr/group/view/22178 Liga se brise sa haxball sajta za 15 dana osim ako se ne plati sms-om 1 evro. Probala sam da platim, ali mi se stalno vraca da je greska, tako da cemo odigrati grupnu fazu ovako, a 1/8 finala ionako pocinje za tacno 15 dana, pa cemo samo prepisati parove u novu ligu. Ako ja ne budem mogla, Velocipede se prijavio da mi pomaze oko vodjenja, tako da ce on da preuzme ako ja ne budem imala net.
hazard Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Može li da se plati karticom taj 1 evro? Ako može, platiću ja, samo mi daj info na PM
Tolaa Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Hvala na ponudi, ali ne moze, platila bih ja, moze samo sms-om. I iz svake zemlje kad placas, dobijes poseban broj na koji se salje sms, a posto mi je ligu automatski registrovalo u Svedskoj, da bi neko drugi pokusao, morao bi da ima svedski broj i bude u Swe. Nije bitno, napravicemo novu kad bude trebalo. :)
Recommended Posts