Jump to content
IGNORED

Uefa Euro 2016 Fantasy

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

130

• malkin

99

• cvrlle

94

• Calavera

66

Posted

Znajuci Uefu, pravo je cudo da je neko otisao da vidi da li su otvorili fantazi ovoliko unapred. :o

-4 za dodatne transfere je novo kod njih, nema vcise razbacivanja za -2. I izgleda da nece moci da se vrse izbacivanja i ubacivanja sa klupe u toku kola ako neko ne osvoji nedovoljno poena, samo automatske izmene. Mada, ko zna, mozda su samo zaboravili da napisu. 

Posted

Pristojno funkcionalno za 1 UEFA fantasy, čak su i pozicije igrača prihvatljive.

Shaqiri napadač, Martial srednjak.

Posted

Ovo je sad kao fantazi premijer liga, ista pravila.Nema vise menjanja igraca u toku kola i menjanja kapitena u toku kola :thumbd:

Posted

a, ne, nećete me i na ovo navući.

Posted

Ne zavaravaj se

Kako drukčije da se prati Euro sa Mađarskom i Severnom Irskom, ako nemaš nekog igrača

Posted

navlačenje je na baraž, le i u21, ovo ide po difoltu.

Posted (edited)

Ovo je sad kao fantazi premijer liga, ista pravila.Nema vise menjanja igraca u toku kola i menjanja kapitena u toku kola :thumbd:

Dobro su se setili da uce od boljih od sebe. Valjda ce to primeniti i na CL sledece sezone. Mada -4 u slucaju CL nije bas optimalno posto su se igra jednom u 2 nedelje izmedju kola, dosta tumbanja i povreda ima u medjuvremenu i uvek su neophodna bar 2 transfera. No dobro...

Hocemo opet praviti grupe ili samo Classic? 

Edited by ducca
Posted

Zanimljivije je s grupama. Ako ima neko ko bi ih pravio od pocetka, bilo bi super, posto ja necu bas biti online oko 2 nedelje u toku prvenstva. Ili mogu da izrebam i napravim na pocetku, pa neko da ubacuje rezultate u toku te dve nedelje. 

Posted

Opet Sony ili nešto drugo?

Posted

Uh, nisam ocekivao da ce ovo ovako rano da se pojavi :)

Upadam i ja za koji dan...