Jumanji Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Sta ovi rade sa setkanjen tih serija...ojhhMa ima preterivanja i gluposti onoliko, al ajdOnaj "novinar" zutac, iskarikirase ga vala za sve pare i naravno preterali malo vise u tome, ova dvojica sa pekovacom apsolutno smorili, Zivko gnjavi u pm, preboli covece...Zika... mehhh, a Srgej ko Sergej, ne znam ga nesto drugacijeg Ali kada vidim ostale domace serije sa prve i rts, opljunula sam ih sinoc valjda, ova je za Emi :s
Lezilebovich Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 U Žigosanim preteraše sa Bananom i onim Pekom ili kako se već zove. 'ajd da uzmu neki minut, mada ne kontam što bi, ali oni su prisutni u pola epizode. Isto kao i onaj niski lik iz novina.
Jumanji Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Nisu lose mudrolije beogradskog radija i haiku tamo vamo.
steins Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 9 minutes ago, Timmy said: To Djuricko sam pise gatant ne zezaj da ovo Djuriško čita /i piše/?
Timmy Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 3 hours ago, steins said: ne zezaj da ovo Djuriško čita /i piše/? On čita, a nekako mi baš sve to liči na njega, pa sam pretpostavio da možda i piše.
steins Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Nisi mu glas prepoznao?Ma svi vreme mi je poznat glas, ali mi on nije padao na pamet. Na početku sam čak tripovao da čita bjelaPoslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
renne Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 ratuje se opasno http://rs.n1info.com/Showbiz/a449834/Nove-epizode-serijala-Mile-protiv-tranzicije-na-TOP-kanalu.html
Frank Pembleton Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Sinoć pričao sa jednim iz ekipe Jutro će... i kaže mi: Nema nastavka, ispričali smo priču i to je kraj.... Inače mi kaže da je sa strane produkcije baš bilo štap i kanap, i natezanje što se tiče budžeta...
Frank Pembleton Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 10 minutes ago, renne said: ratuje se opasno http://rs.n1info.com/Showbiz/a449834/Nove-epizode-serijala-Mile-protiv-tranzicije-na-TOP-kanalu.html Jbga pojeftinio je snimanje serija, štancuje se...
Tvrdica Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Шта би са хрватском серијом Успех, јел гледа неко?
Jumanji Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Videla malo pre kraj prve -.-Trebalo bi da je HBO GO izbacio danas sve, valjda 6 epizoda ima. Edit: proverila sam, izbacili, gledajte
Далибор Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Odgledao ja. mlako baš. Prva epizoda me zainteresovala, i odgledao sam do kraja jer nema puno, ali su ostale baš slabe.
Recommended Posts