Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
Otkad se ti oblačiš kao Čeda Jovanović?
[emoji3]

Ti ces da mi kazes, vidi na sta licis, brate izgledas ko Nik Sloter
Posted

Ovo deluje kao dobra produkcija, nisam baš siguran za priču. :unsure:

Posted

Ideja susreta bivših ljubavnika baš osvežila Jutro. Sve ostaje na pogledima, znaš me-znam te, malo stare hemije i šerovanje zajedničke tajne. Idealno za kameru.

Posted

Guzara se srela sa bivšim smaračem. Ne znam što su njih dvoje uopšte i raskidali. Idealan par. 

Posted

Moglo je jutro i svoju temu da zaradi. 

Nego. 

Jel se pećinar premijerno pojavljuje u ulozi muža lignjoslava. Dobro mu ide. Tipska uloga. 

Muzika je 100% domaća?

Onaj lajv s kraja prošle beše dobar, zakačio na šipci šta je. Sad već zaboravio. Danas dobra svirka u kafiću dok pričaju saša i anđela. Ili saša i filip. Nisam siguran. Al propustila je da refreniše na odjavnoj špici. 

Posted
On 4.12.2018. at 22:24, Sara said:

gledala Korene sve do epizode od nedelje, ide to meni,

medjutim, doteralo dotle da će Simka da se kresne sa Tolom, tj Sloboda sa onim Jezdićem, i ne mogu da se nateram to da gledam da me ubiješ

Pa dobro, pregrmeli smo i to, sada idemo ka velikom finalu. Ali moramo sebe da nateramo da Slobodu gledamo u malo drugačijim ulogama, treba izaći iz zone komfora. 

Posted

mene vise pogadja zbog simke, Slobodu sam ionako gledala samo u zoni Zamfirovoj

Posted

Филип и Саша ће се поново смувати, осећам то.

:whistle:

Posted
On 6.12.2018. at 0:18, nisam ja said:

Moglo je jutro i svoju temu da zaradi. 

Moglo je, A i nekoliko jos koje su sad aktuelne. Ovako kad zaredjamo sa komentarima, ne zna se ko gde udara :D

Posted

Nema potrebe.

Ionako je za sve te serije jedino bitno...

On 4.12.2018. at 13:27, ToniAdams said:

Jel ima riba?

:fantom:

Posted

Odlični su Žigosani. 

Trenutno najbolja naša™ serija koja ide. Nit je smor kao Koreni, nit je monotona ko Jutro. 

Odlično balansira na ivici sapunice sa sitnicama u svakoj epizodi koje prave otklon, večeras npr ona scena u restoranu sa Gigom i Tanasijem. Prava klasika!

Taman da se prekrati vreme do Senki. Bjela rulez!

Posted

Žigosani su prava "rutinska" serija. Tačno zabibere kad treba. Neće nikome "promeniti život" ali sasvim ok uradak...

Za sada.

Bjela očigledno ima dobru kontrolu nad sobom da ne upadne u "sad ću napravim nešto neviđeno dobro što niko nikad nije" razmišljanje...

Posted

Ja hoću više dinamike u vezi sa košarkaškim delom priče, a manje comic reliefa koji je prejadan sa ekipom iz UO ili filer scene sa Uninom kevom koja mrači. 

I generalno da je manje džiberskih fora.

Krešo je presladak. :D