Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

Otkad se ti oblačiš kao Čeda Jovanović?
[emoji3]

Ti ces da mi kazes, vidi na sta licis, brate izgledas ko Nik Sloter

Ovo deluje kao dobra produkcija, nisam baš siguran za priču. :unsure:

Ideja susreta bivših ljubavnika baš osvežila Jutro. Sve ostaje na pogledima, znaš me-znam te, malo stare hemije i šerovanje zajedničke tajne. Idealno za kameru.

Guzara se srela sa bivšim smaračem. Ne znam što su njih dvoje uopšte i raskidali. Idealan par. 

Moglo je jutro i svoju temu da zaradi. 

Nego. 

Jel se pećinar premijerno pojavljuje u ulozi muža lignjoslava. Dobro mu ide. Tipska uloga. 

Muzika je 100% domaća?

Onaj lajv s kraja prošle beše dobar, zakačio na šipci šta je. Sad već zaboravio. Danas dobra svirka u kafiću dok pričaju saša i anđela. Ili saša i filip. Nisam siguran. Al propustila je da refreniše na odjavnoj špici. 

On 4.12.2018. at 22:24, Sara said:

gledala Korene sve do epizode od nedelje, ide to meni,

medjutim, doteralo dotle da će Simka da se kresne sa Tolom, tj Sloboda sa onim Jezdićem, i ne mogu da se nateram to da gledam da me ubiješ

Pa dobro, pregrmeli smo i to, sada idemo ka velikom finalu. Ali moramo sebe da nateramo da Slobodu gledamo u malo drugačijim ulogama, treba izaći iz zone komfora. 

mene vise pogadja zbog simke, Slobodu sam ionako gledala samo u zoni Zamfirovoj

Филип и Саша ће се поново смувати, осећам то.

:whistle:

meni ok ova epizoda žigosanih

On 6.12.2018. at 0:18, nisam ja said:

Moglo je jutro i svoju temu da zaradi. 

Moglo je, A i nekoliko jos koje su sad aktuelne. Ovako kad zaredjamo sa komentarima, ne zna se ko gde udara :D

istina

Nema potrebe.

Ionako je za sve te serije jedino bitno...

On 4.12.2018. at 13:27, ToniAdams said:

Jel ima riba?

:fantom:

Odlični su Žigosani. 

Trenutno najbolja naša™ serija koja ide. Nit je smor kao Koreni, nit je monotona ko Jutro. 

Odlično balansira na ivici sapunice sa sitnicama u svakoj epizodi koje prave otklon, večeras npr ona scena u restoranu sa Gigom i Tanasijem. Prava klasika!

Taman da se prekrati vreme do Senki. Bjela rulez!

• Author

Žigosani su prava "rutinska" serija. Tačno zabibere kad treba. Neće nikome "promeniti život" ali sasvim ok uradak...

Za sada.

Bjela očigledno ima dobru kontrolu nad sobom da ne upadne u "sad ću napravim nešto neviđeno dobro što niko nikad nije" razmišljanje...

Ja hoću više dinamike u vezi sa košarkaškim delom priče, a manje comic reliefa koji je prejadan sa ekipom iz UO ili filer scene sa Uninom kevom koja mrači. 

I generalno da je manje džiberskih fora.

Krešo je presladak. :D