Jumanji Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Otkad se ti oblačiš kao Čeda Jovanović?[emoji3] Ti ces da mi kazes, vidi na sta licis, brate izgledas ko Nik Sloter
mraki Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Ovo deluje kao dobra produkcija, nisam baš siguran za priču.
April Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Ideja susreta bivših ljubavnika baš osvežila Jutro. Sve ostaje na pogledima, znaš me-znam te, malo stare hemije i šerovanje zajedničke tajne. Idealno za kameru.
Timmy Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Guzara se srela sa bivšim smaračem. Ne znam što su njih dvoje uopšte i raskidali. Idealan par.
nisam ja Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Moglo je jutro i svoju temu da zaradi. Nego. Jel se pećinar premijerno pojavljuje u ulozi muža lignjoslava. Dobro mu ide. Tipska uloga. Muzika je 100% domaća? Onaj lajv s kraja prošle beše dobar, zakačio na šipci šta je. Sad već zaboravio. Danas dobra svirka u kafiću dok pričaju saša i anđela. Ili saša i filip. Nisam siguran. Al propustila je da refreniše na odjavnoj špici.
Zabalujev Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 On 4.12.2018. at 22:24, Sara said: gledala Korene sve do epizode od nedelje, ide to meni, medjutim, doteralo dotle da će Simka da se kresne sa Tolom, tj Sloboda sa onim Jezdićem, i ne mogu da se nateram to da gledam da me ubiješ Pa dobro, pregrmeli smo i to, sada idemo ka velikom finalu. Ali moramo sebe da nateramo da Slobodu gledamo u malo drugačijim ulogama, treba izaći iz zone komfora.
Sara Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 mene vise pogadja zbog simke, Slobodu sam ionako gledala samo u zoni Zamfirovoj
Tvrdica Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Филип и Саша ће се поново смувати, осећам то.
Giggsy Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 On 6.12.2018. at 0:18, nisam ja said: Moglo je jutro i svoju temu da zaradi. Moglo je, A i nekoliko jos koje su sad aktuelne. Ovako kad zaredjamo sa komentarima, ne zna se ko gde udara
Apollo Creed Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Nema potrebe. Ionako je za sve te serije jedino bitno... On 4.12.2018. at 13:27, ToniAdams said: Jel ima riba?
steins Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Odlični su Žigosani. Trenutno najbolja naša™ serija koja ide. Nit je smor kao Koreni, nit je monotona ko Jutro. Odlično balansira na ivici sapunice sa sitnicama u svakoj epizodi koje prave otklon, večeras npr ona scena u restoranu sa Gigom i Tanasijem. Prava klasika! Taman da se prekrati vreme do Senki. Bjela rulez!
Frank Pembleton Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 Žigosani su prava "rutinska" serija. Tačno zabibere kad treba. Neće nikome "promeniti život" ali sasvim ok uradak... Za sada. Bjela očigledno ima dobru kontrolu nad sobom da ne upadne u "sad ću napravim nešto neviđeno dobro što niko nikad nije" razmišljanje...
MayDay Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ja hoću više dinamike u vezi sa košarkaškim delom priče, a manje comic reliefa koji je prejadan sa ekipom iz UO ili filer scene sa Uninom kevom koja mrači. I generalno da je manje džiberskih fora. Krešo je presladak.
Recommended Posts