morgana Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 svi ce da odu na udemy, nauce da programiraju i uzmu kintu za projekat od brnabic, a poslednja epizoda ce da bude webinar o preduzetnistvu
Timmy Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Ma Glavonja je uvek serator bio. A sa godinama poceo skroz da masi poentu.
Frank Pembleton Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 27 minutes ago, Apollo Creed said: A slučajno je i imao "pojavljivanje" u seriji...
Timmy Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Ja ni njega nisam video. A ko zna sta sam jos propustio. Samo mi sad recite da je Andjela bila zanimljiva u nekoj epizodi
hefaca Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Gledah sinoc epizodu posle kosarke... Ko da nista nisam propustio od oktobra... Slike na spravama i prosuto mleko... Trajalo ko prvi produzetak...
slepa živana Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 3 hours ago, Apollo Creed said: zamisli stvarno da ovi pokrenu državu. to bi bilo neko kolektivno samoubistvo 2 hours ago, ToniAdams said: Jel ima riba? ima al su sve gaboraste.
Sara Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 (edited) gledala Korene sve do epizode od nedelje, ide to meni, medjutim, doteralo dotle da će Simka da se kresne sa Tolom, tj Sloboda sa onim Jezdićem, i ne mogu da se nateram to da gledam da me ubiješ Edited December 4, 2018 by Sara
renne Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Ja ni njega nisam video. A ko zna sta sam jos propustio. Samo mi sad recite da je Andjela bila zanimljiva u nekoj epizodi [emoji3]U svim epizodama seksa bila zanimljiva
Sara Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 4 minutes ago, April said: Otkad se ti oblačiš kao Čeda Jovanović? a?
April Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Just now, Sara said: a? Saša kida u poslednjoj epizodi
Recommended Posts