November 30, 20186 yr Moralno joj se ne svidja. Za Jutro i dalje imam isti stav, ko sa početka. Nego, Goran Bogdan je faca i po
December 1, 20186 yr 15 hours ago, desboj said: Dugalić je faca, a i glumčina da se ne lažemo...ali porediti ovo sa Senkama je skoro kao porediti Senke sa ukroćenom goropadi npr Sta je vece sranje? Lol za urbanu prasicu ubicu muslimana
December 1, 20186 yr 16 hours ago, maheem said: Moralno joj se ne svidja. Za Jutro i dalje imam isti stav, ko sa početka. Nego, Goran Bogdan je faca i po Pa da, ne svidja mi se da good guys zavrsavaju faks preko veze. I Goran Bogdan je meni najbolji jugo dasa.
December 1, 20186 yr Author Može da ti se sviđa ili ne ali tako je već decenijama... Još su ovi ovde i blagi... Ništa novo...
December 3, 20186 yr Jedno pitanje (nije trolovanje) Nehotice uhvatih parče serije gde se 5-6 ljudi, svi u crnoj odeći, vozi čamcem, pa čamac krene da propušta i da tone i onda se oni iskrcaju na obalu i tu nešto ćaskaju Jel to ta serija "Jutro...."?
December 4, 20186 yr Pa, jes ono malo predvidljivo... Ines odlazi u sumrak, Saša i ovaj zgubidani šatro glavni pogubljeni junak se smuvavaju na kraju sezone / na početku sledeće su raskinuli, Ljuba mazne gazdaricu na kafanu gde Saša radi. Jedino Anđela baš nije skroz providna, ali u 10 maraka da će da se zaposli na Megadensu kao profanka