maheem Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Moralno joj se ne svidja. Za Jutro i dalje imam isti stav, ko sa početka. Nego, Goran Bogdan je faca i po
Timmy Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Meni se ne svidja sto je Istranin promašio trojku, a bilo je realno da je da
ToniAdams Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 15 hours ago, desboj said: Dugalić je faca, a i glumčina da se ne lažemo...ali porediti ovo sa Senkama je skoro kao porediti Senke sa ukroćenom goropadi npr Sta je vece sranje? Lol za urbanu prasicu ubicu muslimana
MayDay Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 16 hours ago, maheem said: Moralno joj se ne svidja. Za Jutro i dalje imam isti stav, ko sa početka. Nego, Goran Bogdan je faca i po Pa da, ne svidja mi se da good guys zavrsavaju faks preko veze. I Goran Bogdan je meni najbolji jugo dasa.
Frank Pembleton Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 Može da ti se sviđa ili ne ali tako je već decenijama... Još su ovi ovde i blagi... Ništa novo...
Desmond Bojčinski Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 On 1.12.2018. at 11:02, ToniAdams said: Sta je vece sranje? ŽuR<SnB<UG
Garnirung Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Jedno pitanje (nije trolovanje) Nehotice uhvatih parče serije gde se 5-6 ljudi, svi u crnoj odeći, vozi čamcem, pa čamac krene da propušta i da tone i onda se oni iskrcaju na obalu i tu nešto ćaskaju Jel to ta serija "Jutro...."?
Timmy Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Eto. A mislio sam da sam sve pogledao. Kad je to bilo, sinoc nije?
Apollo Creed Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 (edited) extra bila ta epizoda, bilo sexa... Edited December 4, 2018 by Apollo Creed
giuseppe Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Pa, jes ono malo predvidljivo... Ines odlazi u sumrak, Saša i ovaj zgubidani šatro glavni pogubljeni junak se smuvavaju na kraju sezone / na početku sledeće su raskinuli, Ljuba mazne gazdaricu na kafanu gde Saša radi. Jedino Anđela baš nije skroz providna, ali u 10 maraka da će da se zaposli na Megadensu kao profanka
Recommended Posts