slepa živana Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 12 hours ago, nisam ja said: jutros me već dragan na radiju isfleširao sa kleopatrom. Jebote tu reklamu nikad neću izbiti iz glave. Sretnite se sa svojom sudbinom svakoga dana u hotelu park u Beogradu. 688- četir72. u hotelu prag
nisam ja Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 a evo i razloga zbog kojeg se nisam sreo sa svojom sudbinom
Zico Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Meso odlicno, a cini mi se da nekako prolazi ispod radara.
April Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 2 minutes ago, Zico said: Meso odlicno, a cini mi se da nekako prolazi ispod radara. Polako postaje srpski Levijatan.
*edited by mod Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Moze se reci da je u Senci Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
nisam ja Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 dobro, ajde, može možda malo opširnije, šta vam se tačno dopada u Mesu?
dillinger Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 2 hours ago, nisam ja said: dobro, ajde, može možda malo opširnije, šta vam se tačno dopada u Mesu? Scenario, gluma, atmosfera, ...? Jeste razvučeno no bolje deset puta od nabacanih Senki
April Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 8 hours ago, nisam ja said: dobro, ajde, može možda malo opširnije, šta vam se tačno dopada u Mesu? Što dok gledam ne razmišljam o kvalitetu produkcije, već o sadržaju. A to mi se sa godinama dešava sve ređe.
steins Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 23 hours ago, nisam ja said: dobro, ajde, može možda malo opširnije, šta vam se tačno dopada u Mesu? ukratko, sve. Bukvalno nema lošeg mesta - čak i Vuk Kostić liči na nešto. Atmosfera kakve se ne sećam u domaćim serijama.
nisam ja Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Ma ok. Mislim da i nema sa čim da se poredi. Serije na ovom nivou su novina kod nas. Mene scenario i priča odbijaju. Mislim ne mogu da gledam ništa gde su svi likovi baš loši. Neki su RL loši, neki su stripovski loši, a neki možda i nisu preloši al rade loše stvari. Ukratko teskoba koja se maže na hleb. Pa još sa bosanskim naglaskom. To je još ispraćeno takvim svetlom, bolje rečeno nedostatkom svetla. Likovi su uglavnom slabo osvetljeni i desaturisani. Meni je to neprirodno i skreće mi pažnju stalno, za razliku od Aprila koji reče da produkciju ne primećuje. Ostali komentari su hvalili meso rečima da nisu kao senke što je valjda afirmativno, to samo naglašava koliko smo siromašni i željni ovakvog sadržaja. I moram još da kažem da ne mogu da se odlučim dal me nervira ili ne Mirko Cvetić, tj glumac koji je sveprisutan u poslednje vreme. Željko Joksimović glumišta.
dillinger Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 A sa čim da se poredi nego sa ostalim domaćim radovima? Sivilo i teskoba su tu planirano. Al ok, žulja te bosanski naglasak
nisam ja Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 super je tln bosanski. Posleratni bosanski je teskoban. Šta tebe žulja?
steins Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 bosanski naglasak je meni samo plus u ovoj seriji. Dodaje onu teskobu npr Kuduza ili Već Vidjenog. Serija bi bila duplo slabija da je u pitanju srbijanski ili hrvatski naglasak. Meni Mirkov lik smeta iz drugog razloga - imam utisak da je sekirom presečeno od pre dve epizode da počne da se drogira, i da mu je propadanje veštački ubrzano. Al ok, to je valjda zato što se mora brzo završiti ovaj serijal pošto bi trebalo da ga prate još dva /slična/. Kastingom sam, u celini, baš zadovoljan, i sad sam već siguran da su bosanci rodjeni glumci.
elementary Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Kako su samo usrali ovo Meso u zadnjoj epizodi,amaterski.
Recommended Posts