steins Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 sasvim pristojno voze senke do sada.... ali meni je utisak Meso. Sjajna serija. Ne mogu da joj nadjem ni jednu manu plus Nikola Pejaković postavlja standarde za najkul negativca u domaćoj kinematografiji
James Marshall Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Ma Pejaković je rijetka zvjerka na našim prostorima, višestruko talentovan i kreativan tip, onako, old skul, i nagudran je 100x zanimljiviji od današnjih "stvaralaca". Jedino što mi može pokvariti utisak je ako se ispostavi da je on odobrio, ili još gore, tražio da kastuju Vuka Kostića.
MayDay Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Pratim komentare na jednom ženskom forumu. Najbolje kotira prosedi nemac slovenac, realno jeste najkuliji, onda Đukić malo iznenađenje, pa Pletikosić, jes da ima neki problem sa ženama ali voli grubo ko Mustafa onda slatki Rus a najviše se čeko Lauš na neviđeno a sad još uleti ovaj Rajs. Odlična faca i ok glumac, makedonac neki izgleda.Ma Goran Bogdan, pa sedam hiljada praznih mesta ispod.
svashtabezneshto Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 mustafa mada, dobio je žestoku konkurenciju u nikoli ristanovskom
francuski sobar Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Jes on potencijalno najjači lik al ga je ništa ne razumem u ovoj seriji kad priča. Ko Hari Mata Hari kad mu ispadne bubica.
jorma shparga Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Ma Pejaković je rijetka zvjerka na našim prostorima, višestruko talentovan i kreativan tip, onako, old skul, i nagudran je 100x zanimljiviji od današnjih "stvaralaca". Jedino što mi može pokvariti utisak je ako se ispostavi da je on odobrio, ili još gore, tražio da kastuju Vuka Kostića. Alibi za Kostica moze da bude jedino da je neko njegovim pojavljivanjem uslovio emitovanje serije. Inace, onakav manjak talenta je stvarno tesko naci na domacim prostorima
*edited by mod Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Najebao Bjela priznajem da nisam očekivao. Sada ce da usledi osveta partnera.
copkillah Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Meni je Kičić kao Kaluđer bio antiklimaktičan momenat.
Frank Pembleton Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 Meni je Kičić kao Kaluđer bio antiklimaktičan momenat.+100
Frank Pembleton Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 Alibi za Kostica moze da bude jedino da je neko njegovim pojavljivanjem uslovio emitovanje serije. Inace, onakav manjak talenta je stvarno tesko naci na domacim prostorima Ako se ne varam, to Meso je produkcija ili koprodukcija sa Srpskom ?Onda je tu bilo svega po pitanju izbora glumaca. Mada, uvek je tako... Pa ja ne bi Kičića zvao ni da glumi drvo u onom selu...
mustang Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) pogledala prvu epizodu. solidno uradjeno,prvenstveno zabavno. imala sam problem da pratim ko je ko i neki glumci lice. cini mi se da 90%glumaca u prvoj epizodi ne znam. bjelu i jezdica i bodu ninkovica ako je to on, u policiji. sto se glume tice, mislim da je bjela agresivnije pristupio i da je bilo boljih mogucnosti. naravno da sam prevrnula oci na prve sise u kadru, pa kako ih samo ne mrzi?! zasto zasto zasto? cemu? da se razumemo, nemam nista protiv sisa i dupeta, cak sam za to ali samo ako sluzi svrsi. ne kao dekoracija kadru pa jebem mu, ne ide. a bjela samo skafander sto nije navukao na sebe...trazim golotinjsku ravnopravnost na platnu! koliko sisa toliko i muskih dupeta i prednjeg dela. pa ne gledaju ovo samo muskarci. pohvale za sporedne glumce. nemam pojma ko su ali su odlicni. spontano, prirodno i bez one prenaglasenosti koja dominira srpskom scenom. mi kao da skolujemo pozorisne glumce. vecina se ponasa kao da je pred kamerom prvi put. definitvno ima boju peaky blindersa j samim tim praticu ovu seriju. pojma nemam o nasoj istoriji tako da sam potpuno povucena radnjom. duhovito mi je to sto su zargon modernog doba prebacili u taj stari i sto muzika odstupa od tadasnje. ne ocekujem david bowia na soundrack ali ne vidim nista lose ako bi se na repertoaru nasli danasnji muzicari i na primer iz doba bisere velentalic. montaza bi mogla da bude bolja, kao da kasni ili ne moze da se nosi sa pricom. a idealno je mesto da se siri i igra. i ne smeta mi sto u nekim kadrovima vidim stvari koje ne pripadaju tom periodu. prica me drzi tako da nema veze. eh kad bi bjela ubacio pikca iz roda .... :) Edited November 13, 2017 by mustang
gospa buba Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Pa ja ne bi Kičića zvao ni da glumi drvo u onom selu... dobro. gledala sam njega u nekom pozorishtu gde je bio skoro odlichan, al budalu igrao on se suvishe svidja sebi i toga malo troshi ^_^ Edited November 14, 2017 by gospa buba
maheem Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 dobro. gledala sam njega u nekom pozorishtu gde je bio skoro odlichan, al budalu igrao [emoji38]ol: on se suvishe svidja sebi i toga malo troshi ^_^ Da nije možda igrao Mocarta?
Recommended Posts