Filozof manijak Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Znači slikar i apotekar. Jedino mi nije jasna motivacija što je slikar ubijako?
SNARC Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Slikar nije ubica..no way. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Zico Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Znači slikar i apotekar. Jedino mi nije jasna motivacija što je slikar ubijako? Umetnik, znaci lud covek, ubija iz dosade.
hefaca Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Da pravim dete sad, licilo bi na tebe... Jer mi te pun qrac! Sad se vec moze reci: serija je mnogo, mnogo dobra!
dillinger Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 (edited) Arčibald Rajs, princ Đorđe...hoće li se i Tesla uprilčiti u sledećoj epizodi? Edited November 12, 2017 by dillinger
francuski sobar Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Da pravim dete sad, licilo bi na tebe... Jer mi te pun qrac! Prodo izgleda neku foru iz kafane, ,može biti da je Kojina :D Aj konačno malo raspliću, dosad sam moro svaku dvaput odgledat pa opet pola ne skontam a oće mozak da eksplodira. Ludi Đorđe idealna istorijska ličnost da mu se prišije i dete sa kurvom i mistična bratstva i ko zna šta će sve još, kapiram i da mu današnja familija u fazonu ...neka, samo tovari
SNARC Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Meni je super LGBT korektnost u ono doba.."Nije lepo da coveka ucenjujes zbog ovakvih fotografija". I to od strane tesko ranjenog vojnika..u odbranu generala koji bananom hrani mladog adjutanta. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Arkadija Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Najeba Bela Šta najeba? Da je otišao tamo možda trezan, ovakva budalaština se ne bi ni dogodila. Već mi idu naživce sa točenjem enormne količine alkohola i gde ni jedan posao ne može da se obavi u treznom stanju.
francuski sobar Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Arčibald Rajs... Pratim komentare na jednom ženskom forumu. Najbolje kotira prosedi nemac slovenac, realno jeste najkuliji, onda Đukić malo iznenađenje, pa Pletikosić, jes da ima neki problem sa ženama ali voli grubo ko Mustafa onda slatki Rus a najviše se čeko Lauš na neviđeno a sad još uleti ovaj Rajs. Odlična faca i ok glumac, makedonac neki izgleda.
Plavimost Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Meni je do jaja to alkoholisanje u seriji.
Toni Sumaher Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 (edited) Potpuno providna prica sa Kicicem kao Kaludjerom. Ali, sta ocekivati od mediokriteta Dejana Stoiljkovica. Edited November 12, 2017 by Toni Sumaher
hefaca Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Nikad necu priznati samoproglasenu laznu temu Senke nad Balkanom. Senke su srce domacih serija i prepeva...
Recommended Posts