zmanic Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 (edited) Sad tek ukapiram da sam umoran i da ovo афион čitam svo vrema kao аифон :) :) :) Edited November 8, 2017 by zmanic
ultra plasticni Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 cika Taki je u stvarnosti rodjen u bitolju, stara srbija, pa mi je realno da on preuzima posao, a i preko telefona mene glas podseca na voju brajovica
Zico Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Kaludjer je novi lik koji se do sada nije pojavljivao, osim u audio izdanju, glumi ga Petar Bozovic.
mustang Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 o kojoj bre ljudi seriji pricate treba 5000 strana da vrtim unazad i opet ne saznam ime...ili je odvojite
francuski sobar Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 (edited) Neće moderacija više ni da spaja ni splituje za dž, samo još banuju onako iz gušta. Kreni od 15-te. @ultra E može bit i čika Taki, on je valjda Grk il Cincar a nije to bez nekog vraga. Edited November 8, 2017 by francuski sobar
francuski sobar Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Senke nad Balkanom, Bjela sreo Den Brauna i Džordža Martina u separeu BG kluba. Link na PM da nas ne juri ko što zna.
Desmond Bojčinski Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Tačno i Taki smrdi. Kaludjer je novi lik koji se do sada nije pojavljivao, osim u audio izdanju, glumi ga Petar Bozovic. Jel ovo insajd info?
SNARC Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Zasto bi Takiju bili potrebni negativi kojim bi ucenjivao onog generala ? Zna on i gde su i ko ih ima. Kicicu su potrebni da ovog pritisne oko osnivanja kompanije. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
copkillah Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Sad sam gledao, istorijski Taki je u vreme dešavanja serije imao 37 godina, a glumi ga Voja Brajović od skoro 70 lol:
Zico Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Tačno i Taki smrdi. Jel ovo insajd info? Nije :) samo jedno nagadjanje ko bi mogao da bude Kaludjer.
francuski sobar Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Zasto bi Takiju bili potrebni negativi kojim bi ucenjivao onog generala ? Zna on i gde su i ko ih ima. Kicicu su potrebni da ovog pritisne oko osnivanja kompanije. Huh, dobro govoriš Vidim čika Taki izgleda autenična istorijska ličnost, profesor, filozof i lingvsta. Ne znam kako je advokat u seriji al ne uklapa mi se sad u capo di tuti capi profil.
Recommended Posts