Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

pogledao sam par nasih serija u ovo veku, da ne kazem posle boljeg zivota i smogovaca

posle duzeg boravka u beogradu i okolini, nesto mi se gledaju nase serije. posto skidanje "vratice se rode" ide nesto sporo, ukljucio sam na rts youtube kanalu "jutro ce promeniti sve" i posle pola sata pilot epizode veoma sam zadovoljan. 

tako...padobranac :D

Posted
3 minutes ago, banecare1 said:

pogledao sam par nasih serija u ovo veku, da ne kazem posle boljeg zivota i smogovaca

posle duzeg boravka u beogradu i okolini, nesto mi se gledaju nase serije. posto skidanje "vratice se rode" ide nesto sporo, ukljucio sam na rts youtube kanalu "jutro ce promeniti sve" i posle pola sata pilot epizode veoma sam zadovoljan. 

tako...padobranac :D

Dobar izbor, Jutro je naša najbolja serija ko zna koliko godina unazad.

Posted
9 minutes ago, Sokrat said:

Dobar izbor, Jutro je naša najbolja serija ko zna koliko godina unazad.

super ako je tako, meni je slucajno iskocila 

Posted

Meni Besa šije sve naše serije u poslednjih x i kusur godina.

• +1 2
Posted

gledam Sutnju ,Branka Katic se muci sa hrvatskim skoro kao Goran Bogdan 

Posted (edited)

Pritom je nejasno zašto uopšte pokušava da priča na tom neuspelom pobačaju hrvatskog s obzirom da ne glumi Hrvaticu.

Mada to nije jedini problem s tim likom i tom sezonom generalno.

Edited by Halvard
Posted

Ја сам се био опасно запалио на Бунар, када је изашао. Прве епизоде су ми биле одличне - трагичан главни јунак који се преиспитује због огромних животних грешака и покушава да се убије, позадина веома пикторескних ликова са Миливојевићем, Бандовићем, чак и Окановићем...

Ваљда ми је понајвише легла због тога што сам и ја био у некој фази преиспитивања. У једном тренутку сам помислио да је то најбоља домаћа серија икада. А онда у другој половини невероватан суноврат -  од егзистенцијалне драме са дубоким филозофским елементима до плитке крими серије са елементима Полицајца са Петловог брда. Као да је дошао нови директор, све поотпуштао и дао посао сценаристе, драматурга и редитеља онима који су скупили највише капиларних гласова.

Разочарење. Али и даље бих могао да погледам првих 4 - 5 епизода.

Posted

Moj glas ide za seriju Besa. Kad su napravili 2 sezonu uopšte nije izgledalo kao "naplata hajpa" već nastavak kvaliteta...

Na žalost izgleda da nema ništa od 3. sezone.

Baš mi žao...

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Moj glas je za Senke nad Balkanom, iako je Jutro blizu srcu.