Milosh76 Posted November 2 Posted November 2 Ok... posto je dramaticna situacija, treba da bude dramskog programa sa elementima trilera, politike, ubistva i slicno.
Arkadija Posted November 2 Posted November 2 U Sablji nema ništa zabavno,,baš ništa. . Meni je prilično mučno dok gledam sve ovo. 4
Stela Posted November 2 Posted November 2 Bukvalno su me vratili u taj period. Osecam teskobu dok gledam. Dobra epizoda, nema suvisnih elemenata. Brutalno, kako sve to i jeste bilo. 5
Sludge Factory Posted November 2 Posted November 2 18 minutes ago, garcia said: Dragan Mićanović JESTE Đinđić Meni se nesto bas i nije dojmio u ovih par scena. Previse lezernosti i smejuljenja u nastupu, nije bas to tako bilotm, ali aj sad. 1
utilitarist Posted November 2 Posted November 2 da, đinđić je bio energičniji u glasu i nastupu, po strani što je važio za nasmejanog i vedrog čoveka a ovaj deluje da se bori sa depresijom. ali je zato analitičar pljunuti boža prelević.
klimt Posted November 2 Posted November 2 Nadstrešnica + Sablja = tuga, teskoba, mučnina, bes! Zemljo Srbijo... 6
Filozof manijak Posted November 2 Posted November 2 (edited) Mislim da su se zajebali što su pustili Sablju... Tačno može da se vidi geneza kako i zašto je došlo do nadstrešnice, i da ljudi popizde još više Edited November 2 by Filozof manijak 1
ragasto Posted November 2 Posted November 2 4 minutes ago, Filozof manijak said: Mislim da su se zajebali što su pustili Sablju... Tačno može da se vidi geneza kako i zašto je došlo do nadstrešnice, i da ljudi popizde još više Teško da najveći broj ljudi to povezuje. Ali i ja mislim da im puštanje Sablje ne ide u prilog.
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 14 minutes ago, utilitarist said: da, đinđić je bio energičniji u glasu i nastupu, po strani što je važio za nasmejanog i vedrog čoveka a ovaj deluje da se bori sa depresijom. ali je zato analitičar pljunuti boža prelević. Uhvatio sam pre neki dan Mićanovića na bg hronici, pričao je o seriji. Kaže da nisu ni hteli da idu na imitaciju. Ne bi me čudilo da su ga namerno napravili malo turobnijeg, kao najavu vremena koje sledi posle njegove smrti. 3
Recommended Posts