banecare1 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 pogledao sam par nasih serija u ovo veku, da ne kazem posle boljeg zivota i smogovaca posle duzeg boravka u beogradu i okolini, nesto mi se gledaju nase serije. posto skidanje "vratice se rode" ide nesto sporo, ukljucio sam na rts youtube kanalu "jutro ce promeniti sve" i posle pola sata pilot epizode veoma sam zadovoljan. tako...padobranac
Sokrat Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 3 minutes ago, banecare1 said: pogledao sam par nasih serija u ovo veku, da ne kazem posle boljeg zivota i smogovaca posle duzeg boravka u beogradu i okolini, nesto mi se gledaju nase serije. posto skidanje "vratice se rode" ide nesto sporo, ukljucio sam na rts youtube kanalu "jutro ce promeniti sve" i posle pola sata pilot epizode veoma sam zadovoljan. tako...padobranac Dobar izbor, Jutro je naša najbolja serija ko zna koliko godina unazad.
banecare1 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 9 minutes ago, Sokrat said: Dobar izbor, Jutro je naša najbolja serija ko zna koliko godina unazad. super ako je tako, meni je slucajno iskocila
Filozof manijak Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Meni Besa šije sve naše serije u poslednjih x i kusur godina. 2
Fakundo Sava Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 gledam Sutnju ,Branka Katic se muci sa hrvatskim skoro kao Goran Bogdan
Halvard Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Pritom je nejasno zašto uopšte pokušava da priča na tom neuspelom pobačaju hrvatskog s obzirom da ne glumi Hrvaticu. Mada to nije jedini problem s tim likom i tom sezonom generalno. Edited December 30, 2024 by Halvard
Palmira Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Ја сам се био опасно запалио на Бунар, када је изашао. Прве епизоде су ми биле одличне - трагичан главни јунак који се преиспитује због огромних животних грешака и покушава да се убије, позадина веома пикторескних ликова са Миливојевићем, Бандовићем, чак и Окановићем... Ваљда ми је понајвише легла због тога што сам и ја био у некој фази преиспитивања. У једном тренутку сам помислио да је то најбоља домаћа серија икада. А онда у другој половини невероватан суноврат - од егзистенцијалне драме са дубоким филозофским елементима до плитке крими серије са елементима Полицајца са Петловог брда. Као да је дошао нови директор, све поотпуштао и дао посао сценаристе, драматурга и редитеља онима који су скупили највише капиларних гласова. Разочарење. Али и даље бих могао да погледам првих 4 - 5 епизода.
Frank Pembleton Posted December 31, 2024 Author Posted December 31, 2024 Moj glas ide za seriju Besa. Kad su napravili 2 sezonu uopšte nije izgledalo kao "naplata hajpa" već nastavak kvaliteta... Na žalost izgleda da nema ništa od 3. sezone. Baš mi žao... 1
Hele Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Moj glas je za Senke nad Balkanom, iako je Jutro blizu srcu.
Recommended Posts