Frank Pembleton Posted April 9, 2023 Author Posted April 9, 2023 Kalkanski krugovi...Kakva smaračina.......shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted May 4, 2023 Author Posted May 4, 2023 Jel gleda neko "Pad"?Ja odgledao 4 epizode.Ali gledam sa nekim ko je dosta radio sa Lauševićem pre događaja.Pa mi to malo "kvari" gledanje.Dobar je Marić, jedino što mi se u jednom trenutku učinilo da je prizvao lik Čede iz Porodice :(....shiit has hit the fan.
Duhovnost, ljubav i med Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 (edited) Овог момента креће реприза серије "Корени" (РТС1) Edited May 4, 2023 by Duhovnost, ljubav i med 1
Milošica Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 (edited) Što se domaćih serija tiče, meni je "Mama i tata se igraju rata" super legla. Nepretenciozna, prirodna. Edited May 7, 2023 by Milošica 1
Duhovnost, ljubav i med Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Исто. Улога као писана за Кичића. Не познајем човека, али тако некако га замишљам, као у тој серији. И прва и друга сезона су ми пријале.
Ros Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 besa, sezona 3 da li je to nova sezona ili ce sezona 4 biti nova? Svakako vecer u 21h na SuperStar 1
Milosh76 Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Bile su 2 sezone, jel si siguran da je treca najavljena?
Ros Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 34 minutes ago, Milosh76 said: Bile su 2 sezone, jel si siguran da je treca najavljena? to je ipak repriza 2 sezone. onda ce valjda i 3-a uskoro
colonelo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Nigdje nisam vidio informaciju da je i počelo snimanje treće sezone Bese, tako da ne vjerujem da će biti emitovano uskoro. Inače, na Superstaru krenulo emitovanje nove kriminalističke serije Nemirni, iza koje stoje ekipa koja je radila sasvim solidnu seriju (i film) Jedini izlaz. I ovo bi moglo da bude zanimljivo, ali vidjećemo. 1
Frank Pembleton Posted May 16, 2023 Author Posted May 16, 2023 Nigdje nisam vidio informaciju da je i počelo snimanje treće sezone Bese, tako da ne vjerujem da će biti emitovano uskoro. Inače, na Superstaru krenulo emitovanje nove kriminalističke serije Nemirni, iza koje stoje ekipa koja je radila sasvim solidnu seriju (i film) Jedini izlaz. I ovo bi moglo da bude zanimljivo, ali vidjećemo.Kad ide to? Ja video na reklamnim panoima, ali vrteo i ne mogu da naÄ'em.......shiit has hit the fan.
colonelo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 (edited) Serija ide vikendom. Repriza prethodne u 8, pa nova epizoda u 9 uveče. U subotu od 7 i 8 će biti reprizirane 1. i 2. epizoda, a u 9 ide 3. premijerno. Takođe, sve 4 prve epizode će biti reprizirane u ponedeljak, od 8 do 12 prije podne. Edited May 16, 2023 by colonelo
Frank Pembleton Posted May 16, 2023 Author Posted May 16, 2023 Hvala.Pisalo je da počinje 6.05.....shiit has hit the fan.
colonelo Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Zbog dana žalosti je bila promijenjena programska šema. Serija nije humoristička, ali vjerovatno nisu htjeli da u tom periodu startuju potpuno novu seriju.
Frank Pembleton Posted May 16, 2023 Author Posted May 16, 2023 Zbog dana žalosti je bila promijenjena programska šema. Serija nije humoristička, ali vjerovatno nisu htjeli da u tom periodu startuju potpuno novu seriju.Pretpostavio sam.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts