March 31, 20232 yr Pa to..e sad, ja znam neke ljude koji gledaju..sa druge strane ne pamtim da je neka serija napljuvana ovoliko jos od Nemanjica(dobro, njih su jos vise psorali, ali od njih su i ockeivanja bila daleko veca)
March 31, 20232 yr Just now, Filozof manijak said: Meni Rale odličan, praštajte Ako ne zaebavas, obrazlozi, ne bilo ti tesko
March 31, 20232 yr Pa nasmeje me serija, a to je valjda i cilj. Početak je štucao, sledece epizode su mi sve bolje My guilty plaesure
March 31, 20232 yr Naravno, Rejmond mi je bio omiljeni sitkom na rahmetli BK televiziji. Poenta je da ne uporedjujes ovo sa originalom. Kako da ti kazem, pronasao sam se u mnogim situacijama koje opisuje ova nasa varijanta serije, zato mi se i dopala.
March 31, 20232 yr Kkao da se ne proedi, kada je serija bukvalno kopipejst..kao onaj Van Santov rimejk Psiha..mislim, nije Rejmond nista specijalno, ali makar ima sarma, i duha, vdi se da je radjeno iz ljubavi, ako nista..ovo kao na silu da je radjeno..
March 31, 20232 yr Kalkanski krugovi poslednja epizoda prve sezone u 20h.Prva epizoda druge sezone u 21h sutra na SuperStar TV.
April 2, 20232 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Gledaće se, makar ocrnili sve ekoloske aktiviste Nije to vise ona Pamela o kojoj je Blaza pevusio, i zbog koje se gledao Mic Bjukenon..
April 2, 20232 yr On 31.3.2023. at 18:38, Filozof manijak said: Meni Rale odličan, praštajte On 31.3.2023. at 18:47, Filozof manijak said: Kako da ti kazem, pronasao sam se u mnogim situacijama koje opisuje ova nasa varijanta serije, zato mi se i dopala. Исто. Има пар досадних епизода, али већина је одлична. Комуницира са актуелним моментом и духом времена, за разлику од већ заборављеног римејка "Позоришта у кући" који говори о непостојећем времену и непостојећој породици. Edited April 2, 20232 yr by Duhovnost, ljubav i med
April 3, 20232 yr Ova poslednja epizoda Južnog vetra je najgore finale sezone svih serija ikad. Bukvalno se ne zna ko pije a ko plaćaSent from my iPhone using Tapatalk
April 3, 20232 yr 18 hours ago, Filozof manijak said: Gledaće se, makar ocrnili sve ekoloske aktiviste Babo jeb