fusion_ Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Ima na mts i Supernova.Bio i na SBB ako ga nisu ukinuli. 1
steins Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Klan je odličan. Ja ne pamtim kad sam čuo bolju muziku u nekom našem /balkanskom/ ostvarenju. 1
msv Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 On 6.10.2022. at 12:09, nisam ja said: đe i kad je brano? Utorkom u 22h na RTS 1 On 6.10.2022. at 13:37, fusion_ said: Ima na mts i Supernova. Bio i na SBB ako ga nisu ukinuli. Bio jeste, dok nisu postali Telekomova "ekskluziva"
colonelo Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 6 hours ago, steins said: Klan je odličan. Ja ne pamtim kad sam čuo bolju muziku u nekom našem /balkanskom/ ostvarenju. Prva sezona Klana mi je prošla nekako ispod radara, vjerovatno zbog zasićenja domaćim serijama ili lošeg tajminga, a zapravo je sasvim solidna. Druga sezona je oštrija i dinamičnija od prve, sve u svemu odlična. Dominira bračni par Buha. Treća sezona bi, s obzirom na događaje kojim bi se trebala baviti, mogla biti čak i bolja od druge sezone. 1
April Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Odavno mi ovde pišemo o ŠtukanuFrenk dao najbolju definiciju: Klan je zabavan.Gledam paralelno Kotlinu i mogu ti reći da mi se Klan čini boljim tačno za tu količinu zabave koju nudi. Brža montaža, bolja muzika, pitkiji dijalozi, malo li je za ovakve produkcije.
Blojler Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Kotina i treca epizoda kida. Ovi bosanci su stvarno za 5 liga iznad bilo kog naseg glumca koji je izraubovan u jednoj od 20 serija u kojim glumi... Bajrovic uzivanje za gledati, svi epizodisti odlicni, Stukan i dalje odskace cak i u toj jakoj konkurenciji, bas je dobro sve. Prica krenula da se raspetljava, jos uvek nisu nista pokvarili
fusion_ Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Nadam se da neće pokvariti. Ostale još 2 epizode.
Duhovnost, ljubav i med Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) 2 hours ago, mustang said: Kako mogu da gledam klan preko bare? Мислим да ти је једна од опција гледања апликација: "ртс планета", онда можеш да пратиш уживо викендима. Да ли треба претплата за апликацију за иностранство, то већ не знам, могуће да треба. Edited October 16, 2022 by Duhovnost, ljubav i med
Duhovnost, ljubav i med Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 On 9.10.2022. at 23:57, April said: Frenk dao najbolju definiciju: Klan je zabavan. Клан, сезона 2, су буквално преписане операције земунског клана.
Milosh76 Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Клан, сезона 2, су буквално преписане операције земунског клана. Klan cela serija je preslikan zemunski klan, ubistvo Djindjica i sve vezano za to.
dillinger Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 A Bubon ili kako vec (Stukan) je ustvari Cume tj Surcinac jel!?
Filozof manijak Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 (edited) Pa da, on je ekvivalent Buhi. Čak ga je i žena trovala. Kad smo kod Klana, moram da primetim filter koji koriste u fotografiji (ili kontrast svetla), laik sam pa se ne razumem. Jako mi čudno izgledaju lica glumaca u kadrovima, kao da svi imaju izražene tamne podočnjake i izgledaju nekako podmuklo. Edited October 17, 2022 by Filozof manijak
morgana Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 gdje mogu da nadjem 1. sezonu klana, nema je na rts planeti? vidim je po nekakvim opskurnim sajtovima sa po pet popapova na svaki klik, to bih da izbjegnem.
Recommended Posts