Constantin Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Svi vole Andriju. Jedva cekam.. Ne znam u kojoj je fazi, ali koliko se sećam, Ceca Bojković će da bude "baba"....ali ko će deda da bude, nisam pametan. Ako se nije odustalo od tog "projekta".....Sindjelići mi se nisu nešto dopali.... 1
Jimmy Kowalski Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Garant Rale Milenkovic. A buraza ce garant igrati Jezda... 1 1
April Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Doše mi da sednem i prebrojim koliko ukupno profesionalnih glumaca igra u novim domaćim serijama. Cenim da nije više od 20. Naravno, u glavnim ulogama su producenti... 1
msv Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Deda i baba će biti Branimir Brstina i Ljiljana Blagojević. Maša Dakić i Kubura valjda žena i stariji brat.
Lezilebovich Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 jedva cekam, bice sigurno upisavanje od smeha ....
hefaca Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Uhvatih tokom EP par epizoda novih serija... U klincu = U kurcu Bilo jednom u Leskovcu = Ne ponovilo se Kukalo se na reprize, sta bih dao da ko nekad u 8 vidim neke srecne ljude
fusion_ Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 U oktobru stiže i 50 novih epizoda Radio Mileve....
smooth.Op Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Ja pogledao Zlatnog dečka sad za vikend 3. i 4. epizodu. Meni ono gledljivo. Dobri vizuali, muzika, zvuk. 1
Fakundo Sava Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Šta se dešava sa serijom Toma ? To su nešto najavili odma posle filma,pa na jesen a evo je jesen a vesti nigde
James Marshall Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Evo već je jesen a Tome još nema 3 4
msv Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 34 minutes ago, Fakundo Sava said: Šta se dešava sa serijom Toma ? To su nešto najavili odma posle filma,pa na jesen a evo je jesen a vesti nigde Biće na Prvoj
Milosh76 Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Jel ste bese hvalili seriju Branilac? Izlazi uskoro druga sezona... Branilac se sa drugom sezonom vraća na kanal RTS 1 već od 4. oktobra, a nove epizode emitovaće se utorkom u 22.00. TV serija “Branilac” rađena je prema istinitim događajima opisanim u knjigama advokata Olivera Injca “Velike advokatske odbrane”, advokata Filote File “Branio sam na smrt osuđene”, kao i po originalnim predmetima advokata Veljka Guberine i advokata Tome File. Ovaj serijal, na filmski uzbudljiv način, elementima drame i trilera, obrađuje ozbiljna životna, pravna i filozofska pitanja koja su aktuelna i dan danas. gde moze da se nadje prva sezona? 1
Recommended Posts