msv Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 (Nova.rs) United Media i Bjela snimaju novu seriju „Ja, Pink Panter“
Jimmy Kowalski Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Kad sam slusao njenu pricu kod Marica, tacno sam pomislio da bi u Americi neki Netflix odmah napravio film ili seriju. I ne cudi me da je Bjela prepoznao dobar materijal..
đorđe geprat Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 da ne listam unazad. kesić u poslednje vreme kasni sa početkom pa sam u iščekivanju 5 - 10 minuta gledao "ujku". nije mi jasno šta tu valja.
slepa živana Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 16 minutes ago, djordje geprat said: da ne listam unazad. kesić u poslednje vreme kasni sa početkom pa sam u iščekivanju 5 - 10 minuta gledao "ujku". nije mi jasno šta tu valja. meni su najbolji songovi kad peva boris milivojević
April Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Ako ne znate zašto bi gledali Klan, daću vam dva dobra razloga: muzika Mata Matišića isvaki minut Feđe Štukana..Štukan ume s kamerom kao rahmetli Bekim 3
Frank Pembleton Posted July 17, 2022 Author Posted July 17, 2022 Ako ne znate zašto bi gledali Klan, daću vam dva dobra razloga: muzika Mata Matišića isvaki minut Feđe Štukana..Štukan ume s kamerom kao rahmetli BekimDobar je Štukan.A Klan je zabavan.Na žalost, događaji koje opisuje su nam previše bliski, i onda svo tražimo dlaku u jajetu.Cenim da bi bolje prošao kod publike koja nema pojma o stvarnim događajima.....shiit has hit the fan. 1
April Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Dobar je Štukan.A Klan je zabavan.Na žalost, događaji koje opisuje su nam previše bliski, i onda svo tražimo dlaku u jajetu.Cenim da bi bolje prošao kod publike koja nema pojma o stvarnim događajima.....shiit has hit the fan.OvoHendikep je što prepoznajem događaje i situacije
Milosh76 Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Klan je ocigledno na koje se dogadjaje misli i sta ce da se desava. Tuzno i bolno gledati. Doduse druga sezona postaje bolja kako ide dalje...
Lancia Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Odgledao 4 epizode, Besa bas dobra, po HBO matrici, zanimljivi likovi, dobra muzika. Ko da nije nase. 1
Recommended Posts