June 27, 20222 yr Kad sam slusao njenu pricu kod Marica, tacno sam pomislio da bi u Americi neki Netflix odmah napravio film ili seriju. I ne cudi me da je Bjela prepoznao dobar materijal..
June 29, 20222 yr da ne listam unazad. kesić u poslednje vreme kasni sa početkom pa sam u iščekivanju 5 - 10 minuta gledao "ujku". nije mi jasno šta tu valja.
June 29, 20222 yr 16 minutes ago, djordje geprat said: da ne listam unazad. kesić u poslednje vreme kasni sa početkom pa sam u iščekivanju 5 - 10 minuta gledao "ujku". nije mi jasno šta tu valja. meni su najbolji songovi kad peva boris milivojević
July 17, 20222 yr Ako ne znate zašto bi gledali Klan, daću vam dva dobra razloga: muzika Mata Matišića isvaki minut Feđe Štukana..Štukan ume s kamerom kao rahmetli Bekim
July 17, 20222 yr Author Ako ne znate zašto bi gledali Klan, daću vam dva dobra razloga: muzika Mata Matišića isvaki minut Feđe Štukana..Štukan ume s kamerom kao rahmetli BekimDobar je Štukan.A Klan je zabavan.Na žalost, događaji koje opisuje su nam previše bliski, i onda svo tražimo dlaku u jajetu.Cenim da bi bolje prošao kod publike koja nema pojma o stvarnim događajima.....shiit has hit the fan.
July 17, 20222 yr Dobar je Štukan.A Klan je zabavan.Na žalost, događaji koje opisuje su nam previše bliski, i onda svo tražimo dlaku u jajetu.Cenim da bi bolje prošao kod publike koja nema pojma o stvarnim događajima.....shiit has hit the fan.OvoHendikep je što prepoznajem događaje i situacije
July 18, 20222 yr Klan je ocigledno na koje se dogadjaje misli i sta ce da se desava. Tuzno i bolno gledati. Doduse druga sezona postaje bolja kako ide dalje...
July 22, 20222 yr Odgledao 4 epizode, Besa bas dobra, po HBO matrici, zanimljivi likovi, dobra muzika. Ko da nije nase.