Svarog Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 16 minutes ago, James Marshall said: to je valjda neki karantinski film, pošto nit su mogli snimati nit su mogli putovati vani, enivej, mnogo su dosadili i bogu i narodu sa tom svojom nišom, ako nije autoviktimizacija onda je taj "nikom nije lepše neg je nam" i "niđe vake ljepote", otprilike kao svojevremena i svevremena fascinacija srpske kinematografije krimosima, ajde dosta više ama to traje. bar od 90ih, ako ne i ranije. ako nisu čisti krimosi onda su nekakvi šmekeri sa ivice društva. kradu i varaju, ali su vrlo duhoviti. što ih valjda opravdava, bemliga.
James Marshall Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 1 minute ago, Svarog said: ama to traje. bar od 90ih, ako ne i ranije. ako nisu čisti krimosi onda su nekakvi šmekeri sa ivice društva. kradu i varaju, ali su vrlo duhoviti. što ih valjda opravdava, bemliga. pa to sam i napisao. Kad se samo sjetim one druge polovine devedesetih i slično, od filmova tipa Rane, Mehanizam, Bure baruta, Točkovi, ne znaš je li to bila kritika ili divljenje.
Sara Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Pocela da gledam Mocvaru Ne znam sta da mislim o Senti
Frank Pembleton Posted April 7, 2022 Author Posted April 7, 2022 Pocela da gledam Mocvaru Ne znam sta da mislim o Senti:huh:Koks na sve strane... ... Shiit has hit the fan 1
Sara Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Da. Ludilo. Boleština. Al opet ne deluje mi previše realno
Duhovnost, ljubav i med Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 (edited) On 27.3.2022. at 21:35, Duhovnost, ljubav i med said: И Сента га коренито мења, вечерас смо први пут видели, после 2 сезоне, да се ложи на неку буржоаско - средњекласну женску, јер, у Бг-у су га емотивно занимале искључиво траумиране жене лумпенпролетерског порекла, са којима се и сам идентификовао, а према средњекласним женама није успевао да успостави никакву трајну емоцију. .... Испоставило се у најновијој епизоди да је инспекторова нова љубав такође била лумпенка у младости са социјално трауматичним животом. Интересантно ми је то, а нигде другде то нисам видео у нашим филмским остварењима, како се људи "упарују" и емотивно препознају према социјалном пореклу и искуствима из примарне породице. На пример, млади инспектор Атила и млада инспектора Милка, они почну од "шеме", али се јасно види да се емотивно препознају и да је ту много, много више од површног секса, јер су социјално компатибилни, из сиромашних породица, из мањинских група (он из мађарске мањине, она из крајишкоизбегличке) , али су обоје праведни, посвећени, одани, иако сиромашни и са периферије, у примарним породицама су стекли здраве емотивне концепте и тешко да ће то да остане само "шема".... А овом главном инспектору (ГоранБогдан) недостаје баш то, здраве емоције из детињства, зато се упарује са сличним партнеркама, које гаје нездраве односе у љубави... Edited April 10, 2022 by Duhovnost, ljubav i med
Duhovnost, ljubav i med Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Инспекторка Милка погинула, није фер, није фер, није фер. 1
Filozof manijak Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Dobra Močvara 2.sezona. Mnogo bolja nego prva, bar za mene. Poslednja epizoda 2.sezone odlična. 2
Lancia Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Ne zmam jel se zeza Duhovnost, ali stavljajte to u spojler. 1
foto Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 pa prijatelju, rodjace da li si ti cuo za spoiler?!? pa epizoda se nije, malte ne, ni zavrsila. nije ti palo na pamet da neko gleda na odlozeno? razumem da je to pogodilo tvoju tananu dusicu, ali da se ovako useres ogromnom broju ljudi na forumu?!? pa ovako spojlovanje skoro video nisam. bravo care. p.s. nemoj da brises i da menjas. neka stoji ovako. neka vide ljudi. pa se posle ljutis kada ti se neko obrati na nacin koji ne prija tvojoj tananoj prirodi. p.p.s. jebo te med 2 1
Duhovnost, ljubav i med Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 16 hours ago, foto said: p.p.s. jebo te med "U nas je čest tip čoveka koji misli da je svađa akcija, grubost energija, a da naneti neprijatelju uvredu znači isto što i zadati mu udarac. Za takve je svaka uzdržljivost u govoru slabost, a pokušaj predviđanja - danguba. Ukratko: takozvana životna borba se sastoji od neprestanog i naizmenicnog laveža i režanja. " / Ivo Andrić 1
Recommended Posts