Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

:s_u:

• Replies 4.5k
  • Views 472.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mojoj supruzi je serija "Kljun" do sinoćne epizode bila onako. a onda je bila sexy scena sa golim dupetom Maria, pevača Zostera, kog obožava i sad joj je vrh.   ja joj posle, fore radi,

• odbijam da gledam draskovicevo vidjenje jugoslavije pa taman da je rezija vrh. neke granice moraju da se postuju.

Posted Images

trebalo je da mu trazim da mi se potpise na knjizicu s kuponima

1 hour ago, morgana said:

nedavno sam ga vidjela u maksiju i iznenadila se koliko covjek lici na svoje uloge, da se dobronamjerno izrazim -  izgleda vrlo understated. a ja mislila to je do sminke i kostima.

Izgleda da oni svi jure noževe, ja u Maksiju kod Hrama video Branimira Popovića.

Čovek viši od mene za glavu, a ja nisam baš neki level Putin

cini mi se da nadmenost tog covjeka visestruko nadilazi maksi nozeve, mozda ih uzme samo ako moze da ih dobije preko veze i to direktorske

Edited by morgana

njega sam gledala u pozorištu kad je bio mlad. videlo se lepo da je od svih ostalih viši za minimum pola metra. odličan je bio u pozorištu. u serijama i filmovima ga nisam gledala.

5 hours ago, morgana said:

cini mi se da nadmenost tog covjeka visestruko nadilazi maksi nozeve, 

Pricas o Goranu ili o Branimiru?

goran je i sad mlad, a nešto ne znam ni da je igrao u kazališču. ko bi ga razumio pobogu? 

1 hour ago, Milošica said:

Pricas o Goranu ili o Branimiru?

o branimiru

7 hours ago, morgana said:

cini mi se da nadmenost tog covjeka visestruko nadilazi maksi nozeve, mozda ih uzme samo ako moze da ih dobije preko veze i to direktorske

jos bolje ministarske.

da, da, zna se protokol

Tog čoveka ne znam da sam gledao u nečemu što je snimljeno u ovom veku :D.

Pošto sam imao utisak da sam sam sebe slagao, morao sam da proverim. Znam mu i ulogu u Turneji:kecman:.

Edited by Profesionalac

@Profesionalac

Budva na pjenu od mora :heart:

Edited by Milošica

igra i karingtona u dinastiji.

Pojavio se nedavno u Ubicama mog oca. 

39 minutes ago, Milošica said:

@Profesionalac

Budva na pjenu od mora :heart:

Previše Mime i Andrije za moj ukus :D