March 21, 20223 yr 1 hour ago, morgana said: nedavno sam ga vidjela u maksiju i iznenadila se koliko covjek lici na svoje uloge, da se dobronamjerno izrazim - izgleda vrlo understated. a ja mislila to je do sminke i kostima. Izgleda da oni svi jure noževe, ja u Maksiju kod Hrama video Branimira Popovića. Čovek viši od mene za glavu, a ja nisam baš neki level Putin
March 21, 20223 yr cini mi se da nadmenost tog covjeka visestruko nadilazi maksi nozeve, mozda ih uzme samo ako moze da ih dobije preko veze i to direktorske Edited March 21, 20223 yr by morgana
March 21, 20223 yr njega sam gledala u pozorištu kad je bio mlad. videlo se lepo da je od svih ostalih viši za minimum pola metra. odličan je bio u pozorištu. u serijama i filmovima ga nisam gledala.
March 21, 20223 yr 5 hours ago, morgana said: cini mi se da nadmenost tog covjeka visestruko nadilazi maksi nozeve, Pricas o Goranu ili o Branimiru?
March 21, 20223 yr goran je i sad mlad, a nešto ne znam ni da je igrao u kazališču. ko bi ga razumio pobogu?
March 21, 20223 yr 7 hours ago, morgana said: cini mi se da nadmenost tog covjeka visestruko nadilazi maksi nozeve, mozda ih uzme samo ako moze da ih dobije preko veze i to direktorske jos bolje ministarske.
March 21, 20223 yr Tog čoveka ne znam da sam gledao u nečemu što je snimljeno u ovom veku . Pošto sam imao utisak da sam sam sebe slagao, morao sam da proverim. Znam mu i ulogu u Turneji. Edited March 21, 20223 yr by Profesionalac
March 21, 20223 yr 39 minutes ago, Milošica said: @Profesionalac Budva na pjenu od mora Previše Mime i Andrije za moj ukus